Hidratálás a maximumon – 48 órán át, természetes összetevőkkel

A nagy hőségben nem csak mi magunk, a bőrünk is megszomjazik. Bármilyen a bőrtípusunk, az év 365 napján szüksége van hidratálásra reggel és este is, akár kevert, zsíros, akár száraz.

Hidratálás a maximumon – 48 órán át, természetes összetevőkkel
2018.05.28. 19:18

A hidratálás nem csak arról szól, hogy visszaadjuk bőrünk komfortérzetét, hanem arról is, hogy segítségével ellensúlyozhatjuk a kor, a stressz és a mindennapi arctisztítás okozta hatásokat. A megfelelő hidratálással az arcbőr visszanyeri komfortérzetét, ragyogását, és eltűnnek a bőrfelszínen kialakult apró, vízhiány okozta ráncok.

Az Yves Rocher kutatóit új hidratáló arcápoló családja, a Hydra Végétal megalkotásakor egy különleges hidratáló és ellenálló képességgel rendelkező pozsgásfajta, az edulisz inspirálta. Az eduliszt fenntartható növénytermelő hálózatban, a lakosság és a bolygó tiszteletben tartása mellett, La Gacilly-ban lévő bio mezőin termeszti a márka.  A maximális minőség érdekében az Yves Rocher szakértői a növény útját a termesztéstől a termékek gyártásáig figyelemmel kísérik.

A növényből egy természetes eljárással, 5 lépésben nyerik ki a nedvességet, mely segít a bőrnek a vízraktározásban, abban, hogy megtartsa a nedvességet és 48 órán át folyamatosan szabadítsa fel a bőr különböző rétegeiben.

A Hydra Végétal hidratáló arcápoló család több mint 89%-ban természetes növényi eredetű összetevőkből áll, a termékek nem tartalmaznak szilikont, parabént és ásványi olajokat. A jelenleg nyolctagú termékcsalád tökéletesen lefedi a napi arcápolási rutinunkat.

hidratálás yves rocher

Még több
Szépség