Évszaknak megfelelő, professzionális bőrápolás a Maria Galland szépség eszenciáival! (x)

Ahogy az időjárás, úgy a bőr szükségletei is változnak

Évszaknak megfelelő, professzionális bőrápolás a Maria Galland szépség eszenciáival! (x)
2018.02.19. 09:17

Ahogyan a ruhatárunkat, úgy a bőrápoló termékeinket is érdemes az időjáráshoz igazítani, hiszen az évszakok váltakozásával a bőr szükségletei is változnak, így a különböző környezeti hatások miatt más-más termékek, kezelések ajánlottak télen, tavasszal, nyáron és ősszel is.

E változó igényekre nyújtanak hatékony megoldást a Maria Galland szépség eszenciái, melyek exkluzív hatóanyagaiknak, kellemes textúrájuknak és kényeztető illatuknak köszönhetően, tökéletes, minden igénynek megfelelő ápolást nyújtanak a bőrnek évszaknak megfelelően.

A jelenlegihez hasonló hideg téli hónapokban – amikor a például a szél, a fagy és a beltéri száraz levegő is igénybe veszi a bőrt és ezért egyre feltűnőbbek lesznek rajta az idő előtti öregedés jelei – rendkívül fontos, hogy olyan ápoló termékeket használj, melyek hidratálják, regenerálják, értékes hatóanyagokkal töltik fel a bőrödet. A N°001 Essence Caviar/Kaviár Eszencia tökéletes választás!

Tél végére, tavasz elejére bőröd már fénytelennél válhat, elfogy belőle az energia és az életerő. Ilyenkor nagy szükség van a tápláló, regeneráló termékekre, melyek eltüntetik a fáradtság jeleit. Válaszd a N°002 Essence Orchidea/Orchidea Eszenciát!

Tudtad-e, hogy az egészséges bőr sokkal szebben barnul? Az egészséges, élettel teli, szép bőr eléréséhez viszont elengedhetetlen a tisztítás. Tavasz végén, nyár elején használd a tisztátalan bőrre, kitágult pórusokra hatékony megoldást nyújtó N°002 Essence Argent/Ezüst Eszenciát!

Nyáron a könnyebb textúrájú, gyorsan felszívódó termékeket érdemes előtérbe helyezni, melyek nyugtatják, hidratálják, gyengéden ápolják a nap hatásainak kitett bőrt. A leégett, megviselt bőr számára igazi gyógyír a N°003 Essence Malachite/Malachite Eszencia. Napozás után pedig válaszd a N°004 Essence Truffe Blanche/Szarvasgomba Eszenciát, ami hidratálja és gyengéden ápolja bőrödet.

Ősszel már ismét érdemes revitalizáló terméket használni, hogy a bőr egy kis plusz energiához jusson a hosszú téli hónapok előtt. Ilyenkor tökéletes társ a bőrápolásban a N°006 Essence Or/Arany Eszencia.

Ne feledkezz meg a szemkörnyék ápolásáról sem, hiszen az öregedési folyamatok legelső és talán legszembetűnőbb jelei a szem körül láthatók. A N°007 Essence Hyaluron/Hyaluron Eszencia minden évszakban jó választás. Intenzíven hidratálja az érzékeny szemkörnyéki területet, kisimítja a finom ráncokat és csökkenti a puffadtságot.

Szépség eszenciáinkat rendeld meg online a www.mg-magyarorszag.hu oldalon, ide kattintva, vagy kérd személyesen Maria Galland kozmetikusodtól!

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.

bőrápolás évszakok Maria Galland

Még több
Szépség