Arany tusvonal – a legjobb tipp a buliszezonra

A csillogó fények és pezsgőspoharak időszakában a sminkünkbe is beköltözik a ragyogás. Idén minden bizonnyal az arany tusvonal viszi a pálmát: a Pinterest-en az elmúlt években 722 százalékkal nőtt meg a keresések száma a témában. Az arany csillogás a szemeken népszerűbb tehát, mint valaha. Íme, a legfotogénebb variációk!

Arany tusvonal – a legjobb tipp a buliszezonra
2017.11.17. 09:58

Dupla vagy semmi

Ha eddig azt gondoltuk, az arany kontúrból akár egy is elég, gondoljuk át még egyszer! A felső szempillasoron húzzunk határozott, grafikus vonalat, alul pedig dolgozzuk el, mielőtt megszáradna, hogy csak lágy csillogás maradjon utána.

Fekete és arany

Az arany csillogó fénye még jobban kitűnik, ha feketével párosítjuk. Óarany fénnyel rajzoljuk körbe a szemünket a pillák tövében, majd fekete ceruzával színezzük át a vízvonalat alul és felül egyaránt.

Glitter szárnyalás

Ha kicsit izgalmasabb, szokatlanabb összhatásra vágyunk, a felső pillák tövében húzott kontúrt ne hagyjuk parlagon. A külső sarokból vezessük át az ívet a mélyítővonalon. Sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, mintha feketével csinálnánk, mert a csillámoknak hála, nem látszik, ha egyenetlenre sikerül a kontúrunk.

Biztonságos csillogás

Ha az előbbi túl bonyolultnak tűnik, az is jól mutat, ha csak a mélyítővonal mentén használjuk a tust. Ez esetben hangsúlyos fekete pillákkal és nude ajkakkal párosítsuk.

Dupla ív

Kifinomult és még mindig nem túl bonyolult. A kettéváló tusvonalhoz olyan aranyat válasszunk, ami elég krémes, könnyen és folyamatosan húzható vele kontúr. Először az „alapvonalat” húzzuk meg, a szokásos tusvonalat, majd a külső sarokból indulva, az eredeti kontúr fölé húzzunk még egy ívet.

Napsütötte ragyogás

Varázsoljuk a naplemente fényeit a szemhéjunkra: egy rezes tónusú szemhéjpúderrel színezzük be a szemhéjunkat, és kontúrozzuk körbe a pillák mentén, majd a tetejére vigyük fel a finom arany selyemfényt vagy csillámport.

Leheletnyi fény

Ez a legvisszafogottabb értelmezése a trendnek, mégis mutatós. Az alsó pillák tövébe és a belső szemzugba tegyünk egy kis aranyat. Ez nagyon szépen kiemeli a szemeket, és friss ragyogás kölcsönöz a szemnek. A felső pillák tövében fekete ceruzával kontúrozzunk, a pillákra pedig ne sajnáljuk a spirált.

arany tusvonal

Még több
Szépség