Hogyan akadályozhatjuk meg a ráncok kialakulását? (x)

Trükkök a sima bőrért

Hogyan akadályozhatjuk meg a ráncok kialakulását? (x)
2017.09.19. 13:00

Ráncok, ráncok… Kisebbek, nagyobbak, mélyek vagy alig láthatóak, mindegyikük idegesítő, amikor elkezdenek megjelenni… De, egy kis lelemenyességgel és megfelelő ápolással lelassíthatjuk vagy megelőzhetjük ezek kialakulását. Hogy minél kevesebbet idegeskedj, néhány trükköt osztunk meg veled.

ALSZOL ELEGET?

Azt mondják: a jó minőségű alvás aranyat ér! Ennek hiánya nemcsak a közérzetedet befolyásolja, hanem rossz hatással van a bőrödre és ennek kinézetére is. Mivel a bőr jobban ki van téve a külső hatásoknak, a negatív hatások, amelyeket az alvás hiánya okoz, pedig még gyorsabban láthatóak rajta. Ez blokkolhatja a kollagén termelését, amely nélkül a bőr veszít rugalmasságából és egészséges kinézetéből, valamint száraz lesz. Javasoljuk, hogy menj aludni éjfél előtt, hiszen ezzel a szervezetednek 7 óra szépség alvást biztosítasz. Annak érdekében, hogy alvás közben minőséges legyen a bőr regenerációja, alvás előtt még használd a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet.

MEGFELELŐ BŐRÁPOLÁS

A megfelelő táplálkozás után, a megfelelő bőrápolásnak is itt az ideje. Rendszeresen tisztítsd a bőrödet, alvás előtt távolítsd el a sminket, ezek eltávolításakor pedig ne legyél túl durva. Hogy a bőröd ragyogó és tiszta legyen, egyszer hetente használj peelinget és használj megfelelő ránctalanító krémet is. Javasoljuk a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet, amely jó harctárs lesz a ráncok elleni küzdelemben.

MIÉRT TANÁCSOS A LUX-FACTOR RÁNCTALANÍTÓ KRÉM HASZNÁLATA?

A Lux-Factor krém segítségével megfiatalíthatja bőrét és eltörölheti a ráncokat, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így döbbenetesen gyorsabb és hatékonyabb ránctalanítást biztosít, fiatalító botox hatással működik, hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Emellett az érzékeny bőrre is alkalmas!

MILYEN HAMAR LÁTHATÓ A KRÉM HATÁSA ÉS MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATUNK?

Tesztelés érdekében felkértünk 800 hölgyet, akik 2 hétig minden nap – reggel és este – használták a Lux-Factor ránctalanító krémet és az eredmények a következőek voltak:

  • A mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhet,
  • a bőr 60%-kal hidratáltabb lehet,
  • a bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul,
  • alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is,
  • az egy hónapig tartó Lux-Factor hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

Festy in Style, blogger

„A L’ux-Factor Wild 4D Hyaluron krém számtalan esetben bebizonyította, hogy hatékony fegyver az időjárás káros hatásaival szemben, mivel behatol a bőrsejtekbe, így javítva a bőr szerkezetét. A benne található hialuron hatóanyag támogatja a bőr mélyebb rétegeinek hidratálását, ennek köszönhetően egészséges marad a bőröm. Ha Ti is szeretnétek megóvni a bőrötöket, akkor a L’ux-Factor Wild 4D Hyaluron krém nem fog csalódást okozni.”

HOGYAN SZEREZHETEM MEG AZ ELLENŐRZÖTTEN LEGHATÉKONYABB RÁNCTALANÍTÓ KRÉMET A LUX-FACTOR-TÓL?

Most megszerezheti a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 30%-os kedvezménnyel, csak a Lux-Factor.com weboldalon vagy hívja a +3619995353-as telefonszámot.

ránctalanítás wild 4D

Még több
Szépség