A borotválás már önmagában is lehet puha (x)

Így lesz a bőröd selymes és sima

A borotválás már önmagában is lehet puha (x)
2017.06.20. 11:33

A szőrtelenítés utáni krémezés, olajozás sokszor hosszadalmas művelet, és nem mindig fér bele a reggeli, szépítkezési rutinba. A tüskés hónalj nem túl esztétikus, de a cserepes bőr sem igazán vonzó.

Mostantól azonban egyszerre varázsolhatjuk selymessé és simává bőrünket az új Hydro Silk borotvákkal, amelyeket az érzékeny bőrű nők igényei alapján fejlesztett ki a Wilkinson.

 

A Hydro Silk borotvafejeiben található, magas koncentrátumú szérum a borotválkozást követően akár 2 órán át hidratál, a továbbfejlesztett Skin Guard technológia pedig megvédi a bőrt az esetleges irritációtól. A vízre aktiválódó, hidratáló szérumos rekesz shea vajat tartalmaz, ami mélyen táplálja és bársonyosan puhává teszi a bőrt, így az a borotválkozás közben, de még jóval utána is gyönyörű marad.

Rengeteg dolgunk van a nap során, ezért a legtöbben azt akarjuk, hogy a borotválkozás legyen minél gyorsabb és effektívebb művelet. Szerencsére a Hydro Silk borotva 5 precíziós pengével rendelkezik, így villámgyorsan és alaposan távolítja el a szőrszálakat.

Az egyedi, mozgó, lekerekített borotvafej a test bármely körvonalához gyengéden idomul, így a Hydro Silk borotva még a nehezen elérhető területeken is hatásos, és percek alatt megszabadít a nem kívánatos szőrszálaktól. A 4 fogópontos, puha és könnyű, gumírozott borotvanyél pedig tökéletesen kézre áll. A borotvát, egyedi kialakításának köszönhetően, bárhova biztonsággal lerakhatod, anélkül, hogy a pengék sérüljenek vagy megvágják a bőröd.

bőr borotválkozás

Még több
Szépség