Természetesen fiatalabb (x)

A fiatalság megőrzése szinte minden nő számára az egyik legfontosabb bőrápolási igény. Megtartani vagy éppen visszaszerezni vonásaink feszességét, bőrünk rugalmasságát az arcunkon és a dekoltázsunkon az egyik legfontosabb szempont, amikor kozmetikai kezelést választunk. A High Care® Cosmetics anti-age csúcstechnológiájával most mindez természetes úton is lehetséges.

2017.06.08. 14:27

Látványos eredmények, kellemes élmény

Az idő előrehaladtának nyomait látványosan leginkább úgy gondoljuk, hogy csak fájdalmas beavatkozások útján lehet eltüntetni. Ez az új eljárás azonban olyan technológiát alkalmaz, melynek köszönhetően nem csak hatékonyságra, de egy nagyon kellemes élményre is számíthatunk a kozmetikus kezei között. Az új módszerrel az energetikailag értékes oxigén és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet tiszta, természetes növényi kivonatokat juttatnak a bőr mély rétegeibe. A csúcskategóriás aktív hatóanyagok és az oxigén együttesen hihetetlenül látványos eredményt érnek el. Ellenjavallat pedig nincs, csak egy nagyon kellemes óra, amit a szalonban töltünk.

Milyen bőrproblémákra ajánlott?

Az általános bőrfiatalítás, ránctalanítás mellett a bőr méregtelenítését, a különböző bőrproblémákat, mint a tág pórusok, pigment foltok, dehidratáció, rosacea célozhatjuk meg vele, de látványos megoldást kínál a szemhéj feszességének javításában és a szem alatti sötét karikák kezelésében is.

A kizárólag a High Care® szalonokban végzett kezelés a márka kozmetikusa, Nagy Viktória szerint egyedülálló és hiánypótló megoldás, különösen a laza szemhéj esetében, amit eddig más kozmetikai kezeléssel látványosan nem tudtak orvosolni . „A kezelés első lépéseként egy enzimatikus peelinget használunk, hasonló hatást még semmilyen peelinggel nem értem el: megváltozik a bőrszín, puhává, bársonyossá válik a bőr. Mi a High Care®-ben nagyon fontosnak tartjuk az egészségmegőrzést is. Ez a kezelés pedig fantasztikusan veszi fel a harcot az életmód okozta bőrproblémákkal (dohányzás, kialvatlanság, stressz, stb.).” Viktória mindenkinek ajánlja a Plazma kezelést, akár azoknak, akik a kozmetikában a természetes hatóanyagokat, megoldásokat részesítik előnyben, akár azoknak, akik olyan gyors megoldást keresnek, amely egyben kellemes érzés is. Alkalmanként és kúraszerűen is nagyon látványos eredményt érhetünk el ezzel a hihetetlenül nagymennyiségű, természetes hatóanyagot, természetes módon a bőrünkbe juttató módszerrel.

www.highcare.hu

bőrápolás szépség

Még több
Szépség