Két kényeztető meglepetés anyák napjára

Az Omorovicza különleges csokorral és arckezeléssel készül

2017.04.28. 08:16

A természetes gyógyító hatóanyagokkal és a legújabb tudományos fejlesztésekkel dolgozó budapesti székhelyű kozmetikai marka, az Omorovicza az Arioso virágüzlettel közösen megálmodott egy csodálatos virágcsokrot, amely kifejezetten anyák napja alkalmából elérhető az Arioso üzleteiben és webshopjában.

Az Omorovicza termékekben található növényi összetevők és illatok inspirálták azt az elegáns, kerek virágcsokrot, amelyet az Arioso készített friss tavaszi virágokból, fehér rózsa, illatos orgona és más szenonális virágok és zöldek felhasználásával. A csokor ára 38 500 HUF, és április 24 – május 7 között vásárolható meg.

Hogy az ajánlat még izgalmasabb legyen, minden megvásárolt Anyák Napi csokor mellé egy voucher jár ajándékba, amely egyszeri 20% kedvezményre jogosít termékvásárlás esetén az Omorovicza Boutique & Spa budapesti üzletében, illetve egyszeri 4000 HUF kedvezményre az Arioso üzleteiben. Ráadásul minden csokor mellé egy ajándékdoboz is jár, amely Omorovicza best seller termékeket tartalmaz utazó méretben.

Az Omorovicza másik anyák napi ötlete a Pop Up Spa, melyet ezúttal a Four Seasons Hotel Gresham Palace-be szerveznek. A pár napos esemény alatt a vendégek egy Omorovicza arckezelésen vehetnek részt a szálloda csodálatos SPA-jában. Az Omorovicza az eseményre egy egyedi arckezelést állított össze a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest részére: gyengéd, rézzel dúsított hámlasztással kezdődik, amely igazi anti-oxidáns és kollagén stimuláló hatással bír. Ezt követi egy egyedülálló arcmasszázs, amely megnyugtatja az érzékeket, és gyorsítja a mikrokeringést, majd a bazsarózsa illatú maszk feletölti a felhámot, csökkentve az arcbőrön megjelenő finom vonalakat és a ráncokat.

Az Omorovicza az arckezelések során hatékonyan ötvözi bőrápolási termékeit a tradicionális magyar arcmasszázs technikájának modern változatával, tökéletes kényeztetést nyújtva az arc, nyak, vállak és dekoltázs bőrének. A masszázs serkenti a nyirokkeringést, így elősegíti a felesleges folyadék és méreganyagok távozását, valamint növeli az izomtónust és javítja a bőr feszességét.

Az arckezelés hossza 45 perc, és minden bőrtípusra ajánlott, ára 80 EUR/25 000 HUF. A kezelés kizárólag a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szállodában elérhető 2017. május 4. – 7. között. A kezelés után minden vendég egy Omorovicza ajándékcsomagot kap deluxe termékmintákkal, hogy az eredmény még tovább fennmaradjon.

arioso omorovicza pop up spa

Még több
Szépség