10 sminktrend, amit szeretni fogunk 2017-ben

Ezt látjuk majd a sztárokon, kifutókon, Instán és Snapchaten!

2017.01.02. 11:35

lipgloss

1. Szájfény

A tavalyi év a matt ajkakról szólt, de idén visszatérnek a szájfények. Ettől a száj formásabbnak, nagyobbnak, fiatalabbnak tűnik. (kép: Getty)

healthyskin

2. Lélegző bőr

Nagyon fontos lesz a természetesség, az egészséges, ragyogó, táplált bőr. A strobing, baking, vagy a kontúrozás most háttérbe szorul. Inkább hagyjuk a bőrt lélegezni. Legjobb párosítás, ha a ragyogó bőrt bátor szem- vagy szájfestéssel kombináljuk. (kép: Getty)

glamlips

3. Az ajkak új dimenziója

Mary Ketrentzou-nál, a DKNY-nál és főleg a Fendinél láthattuk, hogy a feltűnő, kimunkált szájsmink eggyel magasabb szintre lép, olyan megoldásokkal, mint az ombrés átmenetek, vagy a csillámréteg. Egy otthon is elkészíthető, látványos megoldás, ha a selymes rúzsrétegünket megfejeljük egy kis csillámos szájfénnyel az ajkak közepénél. (kép: Getty)

boybrows

4. Egyenes, fiús szemöldök

Ami a szemöldököt illeti, vége az agyondolgozott stílusnak. A drámai íveknek, melyek az utóbbi időben elárasztották az Instagramot, vége. „A természetes hatású, de azért ápolt, egyenes vonalú szemöldök fiatalít és nagyon 2017-es. ELLE-tipp: a ceruzák, porok, csipeszek helyett nyúljunk inkább a színes gélekhez és azokkal töltsük fel a szemöldököt, miután megfésültük. (kép: Getty)

black

5. Fekete tus megszakítással

A 3.1 Phillip Lim, a Rag & Bone, és a Chloé nyomdokain haladva mi is kipróbálhatjuk, milyen, ha nem vezetjük végig a fekete tusvonalat, hanem vagy csak az alsó szempillák vonalában, vagy csak a szem belső felénél használjuk. (kép: Getty)

redeyes

6. Totális monokróm

Ahogy már korábban is említettük, a többfunkciós sminktermékek nagyon jól fognak jönni idén. Nyugodtan lehet párosítani a pirosítót ugyanolyan ajaktónussal, sőt még a szem környékére is felvihetjük a színt, így teremtve egységet az arcon. Ez az egy szín pedig lehet bármi, de főleg… (kép: Getty)

pinkeyes

7. Rózsaszín álom

…rózsaszín! Ez az új semleges, ahogy Diornál, Puccinál és Isabel Marantnál is láthattuk. A szépen előkészített, egységes arcot felfrissíti, tegyünk belőle csillogó réteget az arccsontra, egészséges kis színként az ajkakra, vagy határozott, de finom foltként a szemhéjra! (kép: Getty)

vinylliner2

8. Vinil hatású tus

Akinek a tavalyi év során sikerült begyakorolnia a tusvonal rajzolást, az idén is hasznosíthatja tudományát! A folyékony tus még mindig menő, csakhogy most extra, lakkos csillogással megtoldva. (kép: Getty)

metaleyes

9. Heavy Metal

Sok-sok metálos, krómos festéket látunk majd a szemeknél, aminek ugyanaz az extrém kiemelő hatása lesz, mint tavaly a fényes szemhéjaknak, csak ez most egy könnyebben hordható trend lesz. (kép: Getty)

burgundy

10. Burgundivörös szempillák

A vörös tónusok igenis helyet kaphatnak a szem körül! A burgundi például gyönyörű tud lenni, különösen barna szemhez. Legjobb, ha olyan árnyalatot választunk, amely annyira sötét, hogy a színe igazából csak erős fényben mutatkozik meg.

2017 beauty make-up smink trend

Még több
Szépség