Szexi loknik turbó gyorsasággal

Karácsonyi buli a munkahelyen, koktélozás a barátokkal vagy egy romantikus vacsora? Bármelyikre is készülődsz, jól jön egy szexi, de gyors frizura.

Szexi loknik turbó gyorsasággal
2016.12.13. 14:15

Ezzel a step by step videóval otthon is könnyen elkészítheted azt a frizurát, amiről eddig azt gondoltad, képtelenség. Olyan eszközöket válassz, amik óvják, védik a hajadat formázás közben, mert a túlmelegedett hajsütővas kiszárítja, roncsolja a szálakat. Érdemes kicsit többet áldozni egy jó minőségű készülékre, hogy a tincseid gyönyörűek és egészségesek maradjanak, ráadásul sokkal gyorsabban és tartósabban tudsz velük formázni. Mesés fürtök villámgyorsan! Hogyan?

1. lépés: A száraz tincsekre vigyél fel volumennövelő hajhabot, majd hajszárítóval száríts rá kicsit.

2. lépés: A formázást az arcodat keretező tincseknél és alulról indulva kezdd: kb. 5 centi széles tincsekre bontva (a többit hajcsipesszel tűzd félre) tekerd a sütővasra a tincseket. A ghd curve® Klasszikus Ovális Hajgöndörítőt ajánljuk, ami egy 38mm/26mm átmérőjű ovális formázófejjel ellátott hajsütővas, és állandó 185°C-os hőmérsékletet garantál, így nem csak villámgyorsan és nagyon tartósan alakíthatod a hullámokat, de a hajad egészségét is óvod.
A tövénél fogd a vas közé, és kicsit ferdén tekerd fel a tincset, így a hajtőnél laposabb marad a frizura. Pár másodpercig hagyd a tincset a sütővason, majd óvatosan engedd ki. Így haladj lentről felfelé, tincsről-tincsre először az egyik, majd másik oldalon, illetve hátul.

3. lépés: Amikor elkészültél, az egészet egy ritkafogú fésűvel, lentről felfelé haladva a tincsek közepéig fésüld át, hogy összeolvadjanak, és kissé lazábbak legyenek a loknik.

(X)

Még több
Szépség