3 szépséghír, amiről tudnod kell

Victoria Beckham az Estée Lauderrel dolgozik együtt, a Miu Miu új, minden eddiginél különlegesebb illatot alkotott, az Omorovicza pedig anyák napja alkalmából nagy meglepetéssel készül.

3 szépséghír, amiről tudnod kell
2016.04.20. 13:38

Ultramodern illat a Miu Miunál

A Miu Miu az ellentmondásokkal teli hölgyek kedvenc márkája, akik intelligensen frivolak, féktelenül jókedvűek, komolyan könnyelműek, nőiesen feministák. Az idén tavasszal debütáló legújabb illatuk is megfoghatatlan – egyszerre elegáns és játékos. A gyöngyvirág, jázmin és rózsakivonat mellett a mély földes tónus is megmutatkozik benne. Az üveg ultramodern dizájnja felidézi a Miu Miu ikonikus steppelt, raffolt selyemszövetét. A csodálatos illatot Stacy Martin színésznő népszerűsíti, aki játékosságával és művészi vonásaival jól testesíti meg a Miu Miu lényegét. A kampány fotóit a híres fotós, Steven Meisel készítette. (Miu Miu EdP 30ml, 18 000 Ft)

Sminkkollekcióval rukkol elő Victoria Beckham

Victoriát kérte fel az Estée Lauder, hogy tervezzen egy limitált sminkkollekciót 2016 őszére. A hollywoodi sztár így nyilatkozott a felkérésről: „Nagyon örülök, és nagyon izgatott is vagyok. Számomra ez az egész folyamat nagyon inspiráló, hiszen már régóta csodálom az Estée Lauder márkát, és a nőkről alkotott képét.” „Izgatottan várjuk a közös munkát, hiszen Victoria ízig-vérig egy igazi nő és mi örömmel üdvözöljük a márkánál.” – mondta Jane Hertzmark Hudis, az Estée Lauder csoport elnöke.

victoriab-elle

Ünnepi SPA élmény az Omoroviczával

Anyák napja alkalmából újra ellátogathatsz az Omorovicza Pop Up Spa-ba, ahol három napon keresztül élvezheted az Omorovicza Arany Hidralifting Arckezelést. Most a kényeztetés után  megkóstolhatod a márka által inspirált különleges macaront is!

Mikor? 2016. április 29-30, május 1.
Hol? Émile, Orló utca 1. 1026 Budapest

A 30 perces kezelésre időpontot az alábbi elérhetőségen foglalhatsz:: +36 1 302 4604

omorovicza-elle

estée lauder miu miu omorovicza omorovicza pop up spa parfüm smink sminktipp szépség szépségápolás victoria beckham

Még több
Szépség