Szépségtúra a világ körül

Rachel Hunter szépségtúrája címmel új műsort indít a Fine Living csatorna. A sorozatban az amerikai modell Franciaországtól kezdve Indián át Brazíliáig azt kutatja, hogy a különböző kultúrákban hogyan őrzik meg az emberek fiatalos szépségüket, milyen természetes praktikákat alkalmaznak, milyen divattrendeket követnek, és hogy szerintük mi a hosszú és egészséges élet titka.

Szépségtúra a világ körül
2016.01.22. 17:53

A 46 éves Rachel Hunter többször szerepelt az ELLE, a Sports Illustrated vagy épp a Cosmopolitan nemzetközi kiadásainak címlapjain, emellett a legnagyobb divatházak divatbemutatóin is megfordult, így jól ismeri a szépségipart. A Rachel Hunter szépségtúrája című műsor során azért indult útnak, hogy a világot bejárva bemutassa azokat az ősi és modern módszereket, amelyeket az adott ország lakói alkalmaznak szépségük és fiatalságuk fenntartásához.

szépség-elle

Rachel útja Franciaországból indul, ahol egy divatbloggerrel arról beszélget, mi lehet a francia nők kifinomultságának a kulcsa, innen utazik tovább a görög Ikaria szigetre, ahol a lakosok 30%-a 90 év feletti és makk egészséges. Az ott élő 103 éves Gregori a műsorban részletesen mesél arról, hogy hogyan őrzik meg egészségüket – csak maguk termelte termékeket fogyasztanak, kevés húst esznek, olívaolajat használnak, és gyakran megmártóznak a helyi radioaktív forrásokban. A műsorvezető Ausztráliában járva egy vadonatúj eljárást ismer meg: egy olyan speciális DNS-tesztet, ami megmutatja, hogy a kor előrehaladtával bőrünk mely kockázatoknak van leginkább kitéve.

A szépségtúra csúcspontja India. Rachel, aki több mint tíz éve jógázik és meditál, személyesen is megismerkedhet Sadguruval, akinek jógaprogramjai, spirituális tanításai világszerte híresek.

szépség-elle

Az izgalmas kalandokon kívül, az epizódok során szépségápolási recepteket is megismerhetünk: megtudhatjuk, hogyan készül kurkumából és csicseriborsólisztből arcpakolás, aminek jótékony hatása már az első alkalommal szemmel látható, selymessé és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Ez a műsor nemcsak fantasztikus tájakra kalauzol, hanem segít megismerni más kultúrák kevésbé ismert szokásait, így praktikus tippeket kapunk a mindennapokhoz, az egészségünk megőrzéséhez.

A sorozat január 24-étől vasárnaponként 21:00 órakor látható majd a Fine Living tévécsatornán.

csatorna életmod Fine Living modell műsor műsorvezető praktikák Rachel Hunter szépség szépségápolás szépségtipp tanácsadás tévé tippek utazás

Még több
Szépség