Twiggy a L’Oréal új arca

A L'Oréal újabb ikonikus modellt igazolt le szépségnagykövetei közé: a 60-as években ismertté vált Twiggy- népszerűsíti majd professzionális hajápoló-termékeiket.

Twiggy a L’Oréal új arca
2015.01.26. 16:41

Twiggy, azaz Lesley Lawson a 60-as években fiús alkatával, jellegzetes rövid frizurájával és grafikus szemsminkjével egy korszak jelképévé vált. A szupermodell irigylésre méltó szőke tincsei állnak a mostani L’Oreal kampány középpontjában is.

„A frizurám azóta lényeges eleme a rólam kialakult képnek, amióta Daniel Galvin először melírozta szőkére a hajam 1966-ban. Mindig is szőke voltam, szeretem ezt a hajszínt, és ezen a fotózáson ismét Daniel kezei közé kerültem, így a történelem megismételte önmagát. Remélem, képes leszek arra ösztönözni a nőket, hogy bízzanak az ízlésükben, és soha ne féljenek kipróbálni valami újat.”

Egyébként nem a 65 éves modell a márka rangidős nagykövete, hiszen a francia kozmetikai óriáscég tavaly októberben írt alá szerződést a 69 éves Helen Mirrennel, és a 77 éves Jane Fonda is régóta feltűnik a kampányaikban.

 

Fotó: L’Oreal

frizura haj ikon l'oréal l'oreal professionnel modell reklámarc szőke twiggy

Még több
Szépség