Sminkvideó: Füstös szem egyszerűen

A füstös szemfestés igazi klasszikusnak számít a sminkben. Videónkban lépésről-lépésre megnézheted, hogyan készül, így neked is könnyebben megy majd a tükör előtt!

Sminkvideó: Füstös szem egyszerűen
2014.03.01. 19:13

1. Miután lealapoztad és lepúderezted az arcod, először fekete szemceruzával színezd be a szemhéjadat, de inkább csak a külső részét. Nem kell, hogy tökéletes legyen, mert ezzel csak aláalapozod a színt, hogy intenzívebb és tartósabb legyen a sminked – mellesleg ez a legegyszerűbb és leggyorsabb technikája a füstös szemnek. Kúpvégű ecsettel dolgozd el.

2. Sötétszínű szemhéjpúderrel színezd át a ceruzázott részt, szintén kívülről befelé haladva. Most jöhet a világos szín, ez a belső szemzugból a mozgó rész közepe felé haladva vidd fel, de ügyelj arra, hogy a sötét szín maradjon a hangsúlyos. Az applikátornak azzal az oldalával, amelyikkel a világos színt használtad, a sötét szín széleit a mélyítővonalban dolgozd el felfelé, a szemöldök irányába haladva, hogy ne legyenek éles határvonalak, hanem szép átmenete legyen a színeknek.

3. Fekete kontúrceruzával húzz vastag kontúrt a felső pillák tövében, majd a sötétszínű szemhéjpúderrel menj át rajta. Ehhez rövid, laposfejű satírozó ecsetet használj. Ezután alul kontúrozz: először a szempillák tövében, majd a belső peremet is színezd be. Most megint jöhet a sötét szemhéjpúder – ecsettel satírozz rá az alsó kontúrra is.

4. Fekete dúsító spirállal színezd át a pillákat. Ha a szem külső sarka irányába haladva vezeted a spirálkefét végig a szempilláidon, szexi mandulavágású hatást érhetsz el.

elle füstös lépései lépésről lépésre smink sminktipp sminkvideó step by step szem szemfestés tippek trükkök videó

Még több
Szépség