AZ ELLE szépségfogadalmai 2014-re

Az év eleje az ELLE szerkesztőségének tagjai körében sem telt el komoly elhatározások nélkül, legalábbis az egészséges életmódot és a szépségápolást illetően biztosan. Diéta és fogyás helyett viszont egyszerűen többet szeretnénk mozogni, jobban odafigyelni a testünk igényeire, és még többet kísérletezni a sminkünkkel, mint eddig! Íme a mi fogadalmaink, hátha adunk néhány ötletet:

AZ ELLE szépségfogadalmai 2014-re
2014.01.11. 21:07

Horváth Cecília (szerkesztő): Az én fogadalmam: minden nap mozogni, ha csak egy fel órát is. Mindegy, hogy milyen formában, de a legvalószínűbb a jóga, az erősítő gyakorlatok és a gerinctorna. És le is írom egy füzetbe minden este, hogy aznap mit végeztem. A cukrot pedig továbbra is kerülöm, bár ez nem nehéz, mert nem szeretem az ízét.

Dakos Edit (nemzetközi koordinátor): Sajnos a folytonos rohanás mellett egyre kevésbé figyelek a szervezetem alapvető szükségleteire, ami nemcsak az egészségemre, hanem a bőrömre is nagy hatással van. Ezért ebben az évben sokkal jobban oda fogok figyelni a hidratálásra: napközben még több vizet iszom és gyümölcsöt eszem, és többet fogok aludni. Ezzel megelőzöm a szem alatti karikák kialakulását és a bőr idő előtti öregedését is.

Hessky Eszter (olvasószerkesztő): Törekedni fogok arra, hogy találjak magamnak egy olyan mozgásformát, amit nem unok meg három hónap után. Az utóbbi években ugyanis mindennel így jártam, a futástól a jógáig: három hónap után menetrendszerűen azt éreztem, hogy kibírhatatlanul unalmas egy héten háromszor pontosan ugyanazt csinálni. Most fel is csillant a remény: évtizedek után újrakezdtem gyerekkorom sportját, a műugrást, persze csak szabadidős szinten. Alig várom a szombatokat, és egyértelműen azt gondolom, hogy ezt most nem fogom abbahagyni egyhamar. Jobban élvezem, mint annak idején.


Kiss Imola (vezető online szerkesztő): Veszek egy nagy levegőt és levágatom végre olyan rövidre a hajam, mint Michelle Williams-é volt itt. Igyekszem majd kevesebb húst enni, viszont alkalmazom azt a tippet, amit egy modelltől olvastam: ezentúl mindenhol elfogadom, ha egy pohár vízzel kínálnak. Ami a sminket illeti, idén szeretnék végre megtanulni tisztességes füstös szemsminket készíteni és szép tusvonalat húzni. És megpróbálom beszüntetni azt, hogy lekésem a bemelegítést edzésen!

Gurics Krisztina (szépségszerkesztő): Nem fogadtam meg külön, de rendszeresen el fogok járni masszázsra.

Gönczy Andrea (vezető divatszerkesztő): 2014-ben is fontos lesz számomra az étkezés és annak élvezete, de jobban figyelek arra, hogy több halfélét és nyers zöldséget, gyümölcsöt fogyasszak. Azt is elhatároztam, hogy többet fogok edzeni, szeretnék némi izmot felszedni. A rúzsaimat nappal többet fogom viselni, mint eddig, és a bordó árnyalatot helyezem előtérbe, míg korábban inkább a narancsos színeket kedveltem. Ezenkívül mindennap használni fogom a szemránckrémemet.

Sors Rita (online újságíró): A szépségápolási termék, amit idén mindenképpen szeretnék kipróbálni, a kígyópálma rostjaiból készülő, natúr konnyaku szivacs, mert gyengéden masszíroz-radíroz, kitisztítja a pórusokat és puhává teszi a bőrt. Ezen kívül, ha törik, ha szakad, végre elkezdek futni tavasszal – itt az ideje, hogy meghódítsam a hegyi utakat és csúcsformába hozzam az alakomat a friss levegőn.

Virág Zsófi (online újságíró): Legalább egy éve fantáziálok egy drasztikus hajszínváltásról, és tárgyalom meg a különböző lehetséges árnyalatokat a barátnőimmel, de lépéseket ezidáig nem tettem. 26 éve barna a hajam, de idén szőke leszek, január végéig adtam magamnak haladékot. Ujjakat keresztbe, hogy szeressem az új színt! A testmozgás rendszeresítésére pedig ígéretek helyett vettem egy négy hónapos jógabérletet, így kötelezve magam, hogy időt szakítsak a sportra – amit egyébként imádok, mégis hajlamos vagyok hanyagolni. Így az én fogadalmam hetente kétszer eljárni bikram jógára, ami a kedvencem.

 

Fotók: Getty Images / Image Source, Caiaimage, CulturaRF

edzés. egészséges életmod elhatározás fogadalmak hajfestés mozgás sport szépség táplálkozás testápolás újévi

Még több
Szépség