Nagyvárosi ősz a Maybelline-nel

A Maybelline New York immár negyedik éve a Mercedes Benz Fashion Week hivatalos sminkese. Szerkesztőségünknek egy kiváló workshopon lehetősége nyílt megismerni a legújabb őszi sminkkollekciót, melynek legfontosabb kellékei a szempillaspirálok.

Nagyvárosi ősz a Maybelline-nel
2012.09.15. 11:09

A Lánchíd 19 Design Hotelben kezdődött minden. Sasvári Tünde megnyitotta az eseményt, majd Oscar átvette a szót. A jó felütésnek köszönhetően hirtelen tényleg egy pezsgő nagyvárosban érezhettük magunkat, amikor a Szex és New York főcímdalára bevonult az első modell. És tényleg mintha egy bronzszínekbe burkolt őszbe csöppentünk volna. Hangulat volt, színek, árnyalatok és profizmus. Oscar és csapata képzeletben minden ecsetvonásával a mi kezünket is vezette, hogy elbűvölőek, érzékiek és  varázslatosak lehessünk az őszi hónapokban. Íme a workshop eredménye…

 

Gotham Look

Avagy: a bűnös érzékiség

Így készítsd el:

A Maybelline BB krémmel tökéletesítsd arcod színét, majd varázsolj természetes ragyogást a Maybelline Affinitone pirosító 57 Peach árnyalatával az arccsont alá, ívesen a halánték irányába. A Maybelline Color Tattoo 60 fekete szemhéjkrémmel satírozd körbe szemhéjadat, majd a széleknél vékonyítsd le.  A Lasting Drama Gel Liner éjfekete krémtussal emeld ki a szempillatövet a még drámaibb hatásért. Bentről kifelé haladva, vastagítva húzz tusvonalat, alul a vízvonalnál szintén, így a tekinteted valóban bűnösen érzékivé válik. Szempilládat a Volum’Express COLOSSAL SMOKY szempillaspirállal fésüld át. Ajkadat a vizesen csillogó Water Shine ajakrúzs 109-es Rosy Dream árnyalatával tedd egyedivé.

Downtown look


Avagy: a nagyvárosi pezsgés

Így készítsd el:

Alapozóként használd a BB krémet, majd az orcák élénkségét az Affinitone pirosító 73-as Pink Amber árnyalatával élénkítsd. A szemkiemelés első lépéseként a Color Tattoo aranyszínű szemhéjkrémmel fesd be a felső szemhéjat, majd egy kis mennyiséget alul, a szemzugtól kifelé haladva is satírozz belőle. Következő lépés itt is a Lasting Drama Gel liner. A fekete krémtussal emeld ki a tusvonalat, a szem külső széléhez érve kössük össze a sarkot az alsó szemhéjjal, de alul csak a szem közepéig elvékonyítva. Ezután finoman satírozd el az éles kontúrokat, ezután a vízvonalat szintén a krémtussal emeld ki. Szempilládat a Volum’Express One by One szempillaspirállal tedd felejthetetlenné, mely tökéletesen ívelt, szétválasztott szempillákat biztosít, csomómentesen, érzékien nyitott tekintetet varázsolva. Végül a méznektárban gazdag Color Senasational ajakrúzs  Coral Tonic árnyalatával tökéletesítsd ajkadat.

Empire look


Avagy: a nagyvilági elegancia

Így készítsd el:

A szemkiemeléshez a Master Precise szemtust használd, amivel bentről kifelé haladva picit vastagítva, majd enyhén ívesen felfelé haladva húzd végig a tusvonalat. Szempilládat az Illegal Length szempillaspirállal tedd egyedivé, majd ajkad  természetes ragyogását a Color Sensational Gloss 105-ös Cashmere Rose árnyalatával varázsold csillogóvá.

maybelline őszi trend smink

Még több
Szépség