Emily Blunt és John Krasinski rettentően szerelmesnek tűntek a Hang nélkül 2 premierjén

Emily Blunt és John Krasinski kivételes alkalomnak számító nyilvános randi estet tartottak, hogy megünnepeljék legújabb filmjük, a Hang nélkül második részét.

Emily Blunt és John Krasinski rettentően szerelmesnek tűntek a Hang nélkül 2 premierjén
2020.03.11. 08:29

Emily Blunt és John Krasinski kivételes alkalomnak számító nyilvános randi estet tartottak, hogy megünnepeljék legújabb filmjük, a Hang nélkül 2. bemutatóját. A pár a film New York-i premierjén vett részt és egymás mellett állva pózoltak a piros szőnyegen. Blunt csodásan festett az Alexander McQueen által tervezett ruhában, Krasinski pedig egy Dolce & Gabbana türkiz öltönyben és fekete nyakkendőben feszített mellette. Mind a ketten láthatóan odáig voltak egymásért, mosolyogtak és szorosan átölelték egymást a vörös szőnyegen a kamerák előtt.

Krasinski csak ragyogó dolgokat mondott a feleségéről – és a Hang nélkül sztárjáról, amit ő írt és rendezett – az Entertainment Tonight-nak a vörös szőnyegen adott interjúban „Minden kétséget kizáróan ő napjaink legfantasztikusabb színésznője, szerintem” mondta.

„A legnagyszerűbb társ az írásban, rendezésben és a díszlettervezésben. Remek ötletei vannak – tette hozzá. Úgy éreztem, hogy meg van a társam mindenben a forgatáson, nem csak a legjobb színésznő a világon. Bármire is gondolok, azt ő tízszeresen jobbá teszi, ez elég jó fegyver, ha forgatáson vagy.”

Krasinski arról is beszélt, hogy miért döntött úgy, hogy készít egy folytatást a Hang nélkül című filmhez. Először vonakodott, mondta az ET kérdésére. „Nem is akartam folytatást készíteni addig, amíg legalább olyan egységes és személyes nem lesz, mint az előző” mondta Krasinski. „Úgy érzem legalább úgy sikerült, ha nem jobban.”

A filmet március 19-től vetítik a magyar mozik, addig is nézd meg az előzetesét:

emily blunt Hang nélkül 2 John Krasinski Quiet Place Part II

Még több
Kultúra