Nyáron megnyílik a világ legnagyobb Harry Potter boltja

Az ikonikus New York-i házban három emeleten és több, mint kétezer négyzetméteren élvezhetjük majd a varázslóvilág csodáját.

Nyáron megnyílik a világ legnagyobb Harry Potter boltja
2020.03.03. 13:25

Kedves jövendőbeli Roxfort növendékek! Már 20 éve várjuk, hogy az átkozott bagoly meghozza a levelünket, miszerint felvételt nyertünk a varázslóiskolába.

Mindeközben újra és újra elolvassuk a könyveket és megnézzük a filmeket. Ha szerencsések vagyunk, az Orlandóban lévő, tematikus Harry Potter parkban néhány óra erejéig beléphetünk a mágikus világba.

Ha tervezed, hogy ellátogatsz az Egyesült Államokba, de Orlando éppen nem esik útba, jó hírünk van: New Yorkban hamarosan megnyílik a világ legnagyobb Harry Potter üzlete, a Broadway Street-en, közel az ikonikus Vasalóházhoz.

Összesen három emeletes és majdnem kétezer négyzetméter alapterületű lesz az üzlet, ahol minden kapcsolódni fog Harry Potter és a Legendás állatok és megfigyelésük filmekhez. A Warner Bros. alelnöke, Sara Roots bejelentése szerint “Ez lesz a legnagyobb Harry Potter bolt a világon, egy fontos látnivaló lesz minden Harry Potter rajongó számára. Interaktív élményekben vehetnek részt és rengeteg képet készíthetnek, ahogy belépnek a varázslatos világba.”

Harry Potter

Még több
Kultúra