Tom Hanks és felesége jóban-rosszban kitartanak egymás mellett

35 éve ők Hollywod legdiszkrétebb házaspárja.

Tom Hanks és felesége jóban-rosszban kitartanak egymás mellett
2020.02.21. 12:21

“Szerencsés férfi vagyok, hogy ilyen családom van, itt ülnek az első sorban. A feleségem minden értelemben fantasztikus, megtanította, hogy mi a szeretet.” – mondta Tom Hanks a Golden Globe-díjátadó színpadján, miközben eluralkodtak rajta az érzelmek (és könnyek), amikor köszönőbeszédét a feleségének, Ritának címezte. 1985-ben, egy film forgatásán találkoztak először, bár akkor még mind a ketten mással voltak kapcsolatban. Tom Hanks és Rita Wilson ma az egyik legdiszkrétebb és inspirálóbb pár Hollywoodban: 35 éve vannak együtt (32 éve házasok és két gyerekük született, Chester és Truman Theodore). Az ösvényük boldogsággal és sikerrel van kövezve (két Oscar-díj és 4 Golden Globe-díj), de emellett rengeteg kátyúval és nehézséggel kellett megküzdeniük az évek során, például Rita mellrákjával és gyerekük, Chester drogfüggőségével. De a pár boldogabb, mint valaha, mi pedig szeretnénk jegyzetelni, hogy megtudjuk, mi a titkuk.

Hanks az “örökké tartó” és “mély” szerelmet, amit Rita iránt érez, a “földi paradicsomhoz” hasonlítja az 1993-as Oscar-gála köszönőbeszédében (A Philadelphia c. filmért, legjobb színész kategóriában nyert). “Egy kötelék, ami a szavakon túlmegy” – így jellemezte kapcsolatát 2011-ben, Oprah műsorában, ahol elárulta, mi a kettőjük közötti harmóniának kulcsa: “időzítés, érettség, és az intimitás iránti igény”. 2015-ben Wilsont mellrákkal diagnosztizálták és dupla masztektómiát hajtottak végre rajta. A házaspár életében nehéz időszak következett, de ez csak még inkább egy egységgé kovácsolta őket. “Sosem tudhatod, hogyan fog a partered reagálni egy ilyen helyzetben. A férjem hihetetlen mértékben támogatott. Ki gondolta volna, hogy ettől még szorosabb lesz a kapcsolatunk?” – mondta Wilson.

“Négy évvel ezelőtt, amikor fény derült a betegségre, rengeteg különböző gondolatom volt.” – írta Rita Wilson Instagram oldalán tavaly márciusban, amikor bejelentette, hogy mikor mutatja be új albumát, a ‘Throw Me a Party-t”. “Félsz, szorongsz és ideges vagy, a saját halálodra gondolsz. Számos komoly beszélgetésen estem túl a férjemmel, és elmondtam neki, hogy ha bármi történne velem, azt szeretném, hogy nagyon hosszú ideig szomorú legyen. Plusz, szeretnék egy ünnepséget, egy bulit is.”

“Rengeteg filmet néztünk, sok finom ételt ettünk és mindent megtettünk, hogy megmaradjon a jó kedvünk és hálásak legyünk.” – mondta egy interjúban, amikor arról beszélt, hogyan támogatta a nehéz időszakban a családja.

“Az a meglepő, hogy milyen mértékű erő tud kialakulni egy emberben rövid időn belül, nagyon szerencsések voltunk.” – mondta Hanks 2017-ben, amikor nyíltan beszélt a betegségről és bejelentette, hogy felesége 100%-osan meggyógyult a rákból. A gyógyulás természetesen a doktoroknak és a kezeléseknek köszönhető, de Wilson szerint közrejátszott a saját “támogatója”, aki nem engedte el a kezét egy percre sem, mert szerinte “senkinek nem szabadna ezt egyedül átélnie.”

hollywood kapcsolat pár rita wilson tom hanks

Még több
Kultúra