Bárki játszhat ezzel a szuper játékkal Karl Lagerfeld weboldalán

A Pac-man szerű játék során Choupette karakterével kell kiszabadulnod az ikonikus francia villából.

Bárki játszhat ezzel a szuper játékkal Karl Lagerfeld weboldalán
2020.02.19. 14:39

Nem kell tovább keresned, ha egy divattal kapcsolatos játékkal szeretnél játszani. A ‘Maison Karl Lagerfeld‘ a legnagyobb őrület jelenleg.

A játék során Choupette karakterébe bújva kell megtalálnod a kiutat az ikonikus párizsi Lagerfeld villából á la PacMan. A feladatod, hogy megtaláld a szezon legfontosabb ruhadarabjait és hogy persze, elkerüld a kutyákat.

A cél, hogy minél több pontot gyűjts össze – néhány különleges tárgy begyűjtése bónuszpontokat jelent: napszemüveg, kamera, táska és Lagerfeld szerencseszáma, a hetes is. Heti egyszer egy szerencsés játékos €250 értékű vásárlási élményt nyer.

A ‘Maison Karl Lagerfeld’ játék a 2020-as tavaszi/nyári Pixel kollekció inspirálta, amiben Lagerfeldet és Choupette macskát piros, sárga és kék árnyalatban láthatunk.

A legendás designer macskája Choupette eredetileg a francia modell, Baptiste Giabiconié volt, aki megkérte Lagerfeldet, hogy vigyázzon rá. Annyira megszerették egymást Choupette-el, hogy a modell a tervezőnek ajándékozta. A szőrmók a luxus életet élvezte Lagerfeldel, mindig is ezüst tálból kapott ételt – az asztalnál, sosem a földön – és egy személyi szakács, két szobalány és egy biztonsági őr gondoskodik a kényelméről.

Fotók, borítókép: Getty images

choupette játék karl lagerfeld pac man

Még több
Kultúra