Wes Anderson új filmje igazi sztárparádé

Ez lesz a nyár legjobban várt filmje!

Wes Anderson új filmje igazi sztárparádé
2020.02.14. 09:45

Már megtekinthető Wes Anderson következő, tizedik filmjének előzetese. Úgy tűnik, hogy a The French Dispatch vezeti a listát, ha a sztárszínészekről van szó. A több szálon futó cselekménye mind egy amerikai magazin francia kiadását követi nyomon (amit állítólag a The New Yorker magazin inspirált).

A The French Dispatch Anderson első filmje lesz a 2018-ban bemutatott Kutyák szigete után és az első élőszereplős filmje a 2014-es kasszasiker, a Grand Budapest Hotelt követően. A karaktereket javarészt a rendező kedvenc színészei alakítják, többek között Adrien Brody, Tilda Swinton, Frances McDormand, Owen Wilson és Bill Murray, de feltűnik majd Benicio del Toro, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan és Elisabeth Moss is.

A Searchlight Pictures által kiadott hivatalos filmleírás szerint “a film egy szerelmeslevél az újságíróknak, a történet szereplői amerikai újságírók, akik egy kitalált 20. századi francia városban élnek és életre keltik azt a sztorit, amit a The French Dipatch-ben jelentetnek meg. ”

A színes és esztétikus képi világra ügyelő Wes Anderson most a szokásosnál is több sztárszínészt alkalmazott, láthatjuk majd Jason Schwartzman, Edward Norton, Christoph Waltz, Willem Dafoe, Lea Seydoux, Henry Winkler, Liev Schreiber és Anjelica Houstin sztárokat is.

A filmet Amerikában július 24-én mutatják be.

french dispatch wes anderson

Még több
Kultúra