Így néznek ki a Már megint Malcolm szereplői ma

A sorozat jövőre film formájában tér vissza, addig is nézd meg, mennyit változtak a szereplők!

Így néznek ki a Már megint Malcolm szereplői ma
2020.01.30. 10:58

A Már megint Malcolm minden idők egyik legszórakoztatóbb családi sit-com műsora, ami valaha a tv képernyőre került. A 2000-től 2006-ig futó sorozatban részesei lehettünk, hogyan keverednek nap mint nap irreális helyzetbe és hogyan törnek borsot a fiúk a kimerült és lusta szüleik orra alá. Vajon mi van most a Lois-t, Hal-t, Reese-t, Malcolm-ot és Dewey-t megformáló karakterekkel? Frankie Muniz, a sorozat főszereplője számára nem volt könnyű a tinédzser korszak, hiszen egy év alatt kétszer kapott stroke-ot. Erik Per Sullivan, a kistesót játszó színész hamar hátat fordított a hírnévnek és Hollywoodnak. Justin Berfield jelenleg a kamera másik oldalán, íróként és producerként tevékenykedik, olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Bradley Cooper, Robert DeNiro, Jessica Alba és Kate Winslet. A legidősebb testvért játszó Christopher Masterson azóta zenével foglalkozik, DJ-ként keresi a kenyerét. Ami a szülőket illeti, Jane Kaczmarek azóta is televíziós szerepekben tűnik fel, Bryan Cranston pedig évekig játszotta Walter White szerepét minden idők egyik legnépszerűbb sorozatában, a Totál Szívásban.

Az idén 20 éves sorozat jövőre, 2021-ben hivatalosan is visszatér a mozivászonra, de addig is nézzük meg, hogyan változtak a színészek az elmúlt években.

Malcolm, vagyis Frankie Muniz a sorozatban

Még a sorozat elindulása előtt, Frankie Muniz szerepelt pár amerikai filmben. A Már megint Malcolmban a főszereplőt alakítja, a karaktere szerint egy valóságos zseni, aki mindenkinél okosabb, ám kíváncsisága miatt folyamatosan bajba keveredik.  

Frankie Muniz ma

A sorozat befejezésekor, 2006-ban Muniz 20 éves volt. Olyan filmekben kapott szerepet, mint a Kutyám, Skip vagy az ÖcsiKém. Pár hollywoodi film után otthagyta a filmipart, hogy az autóversenyzéssel foglalkozzon. 2012-ben a Kingsfoil nevű együttesben dobolt, amiből négy évvel később kiszállt. 2013-ban kisebb stroke-ot kapott, ami már második volt ugyanabban az évben. 2011 óta Arizonában él feleségével, Elycia Turnbow-val 

Dewey, vagyis Erik Per Sullivan a sorozatban

A kis Dewey-t és a pimasz karakterét lehetetlen elfelejteni. Erik Per Sullivan 9 éves volt, amikor bemutatták az első évadot. A sorozat készítői az 1999-es Árvák hercege című filmben fedezték fel, amelyben Toby Maguire, Charlize Theron és Paul Rudd mellett tűnt fel.

Erik Per Sullivan, ma

2003-ban a 12 éves Sullivan kisebb szerepekben tűnt fel, többek között szinkronizált a Némo nyomában animációs filmben, 2010-ben pedig szerepelt a 12 – A romlás napjai című filmben. A 23 éves sztár azóta visszavonult a rivaldafényből, sőt, a sorozat befejezése után hat évvel az első közönségtalálkozón sem vett részt.

Reese, vagyis Justin Berfield a sorozatban

A Már megint Malcolm bemutatásakor Berfield 14 éves volt. Ő játssza a családban a forrófejű karaktert, aki semmitől sem fél és bármit bevállal, ha haszna is származik belőle. Ő és Frank Muniz a való életben egy idősek, de a méretbeli különbségek miatt Justin kapta az idősebb szerepét.

Justin Berfield, ma

A sorozat vége után  Berfield kisebb költségvetésű filmekben szerepelt, majd megalapította saját produkciós cégét. Producerként rengeteg A-listás sztárral dolgozott együtt.

Francis, vagyis Christopher Masterson a sorozatban

Christopher Masterson 20 éves volt, amikor bemutatták az ikonikus sorozatot.  8 évesen kezdett színészkedni, kisebb szerepekben feltűnt az Amerikai história X és a Horrorra akadva c. filmekben.

Christopher Masterson, ma

Christopher Masterson nem folytatta a színész pályáját a sorozat után, néhány kisebb szerepet kivéve. Régóta kapcsolatban él Laura Prepon színésznővel. Masterson 35 éves, a szcientológia hű követője és DJ.

Lois, vagyis Jane Kaczmarek a sorozatban

Jane Kaczmarek Lois-t, a túlzottan hisztérikus, szigorú, folyton kiabáló, de őszinte anyát alakította. A színésznő a sorozat előtt számos kisebb tv-s szerepléseket vállalt.

Jane Kaczmarek, ma

A sorozat után továbbra is kisebb szerepekben láthattuk. 2009-ben vált el akkori férjétől, Bradley Whitford-tól, akivel három közös gyereket nevelnek.

Hal, vagyis Bryan Cranston a sorozatban

Egyértelműen ő játszotta minden idők legszórakoztatóbb amerikai apukáját a tv történelmében. Bryan Cranston egy leheletnyi őrületet vitt a karakterébe. A sorozat előtt csak kisebb szerepekben tűnt fel.

Bryan Cranston, ma

Ő az egyetlen színész, aki a sorozat után még nagyobb sikereket ért el. Cranston népszerűsége a Breaking Bad, vagyis a Totál szívás nevű sorozatnak köszönhető, amiben egy középiskolás tanárt alakít, aki pénz hiányában rákényszerül, hogy drogot készítsen és áruljon. A sorozatban nyújtott alakításáért számtalan díjat és elismerést kapott, beleértve a 2014-es Golden Globe-díjat. Azóta több filmes szerepe is volt, feltűnt például a Godzilla legújabb változatában. 1984 óta él második feleségével, Robin Dearden-nel és lányával, Taylor-ral.

Steie, vagyis Craig Lamar Traylor  a sorozatban

Stevie Malcolm-hoz hasonlóan egy csodagyerek volt, a karaktere szerint asztmás és tolószékes volt, valamint elvált szülők egyedüli gyereke.

Craig Lamar Traylor, ma

Craig nem folytatta karrierjét a filmes szakmában, a Twitter profilja szerint jelenleg tetoválóművész. A színész idén tölti be a 25. életévét.

Cynthia, vagyis Tania Raymonde a sorozatban

A sorozatban Cynthiát, a zseni kislányt, alakítja, aki serdülőkorba lépve megbolondítja az őt körülvevő fiúkat. Cynthia ezt kihasználva ügyesen manipulálja Malcolmot és a testvéreit.

Tania Raymonde, ma

Ez volt az első sorozat, amiben a színésznő szerepelt. A sorozat után láthattuk például a CSI: New York-i helyszínelőkben vagy a Döglött aktákban. 2005-ben szerepelt a Lost: Eltűntek című sorozatban, amiben Danielle Rousseau lányát, Alex-et játszotta.

Lloyd, vagyis Evan Matthew Cohen a sorozatban

Malcolm osztálytársát, Lloyd-ot játszotta, az ismertetőjegye a fogszabályzója és a bilifrizurája. Ez volt Evan első szerepe az amerikai televízióban.

Evan Matthew Cohen, ma

Evan otthagyta Hollywoodot, jelenleg a Pennsylvaniai Egyetemen tanul.

bryan cranston frankie muniz malcolm in the middle már megint malcolm sorozat

Még több
Kultúra