Tapéták és textilek, melyek elhozzák a tavaszt

Egy kollekció a virágzó természet ihletésében

Tapéták és textilek, melyek elhozzák a tavaszt
2020.01.27. 17:03

A Designer’s Guild legújabb tapéta és textil kollekcióját a a 20. század elejének csodás angolkertjei ihlették: a színpompás, üde kerti virágok és a vadon termő növények buja, mégis elegáns kombinációja, mely akkoriban egyszerre volt páratlanul merész és csábítóan vonzó. Megalkotásával a Designers Guild a korszak két legnagyobb hatású tájkertésze: Gertrude Jekyll és William Robinson előtt tiszteleg – ők ketten alkották meg ugyanis Anglia néhány olyan kertjét, melyeknek ma is csodájára járnak a szépség mindennemű rajongói.

A Grandiflora Rose fő inspirációs forrása szintén egy általuk megalkotott kert: a Gravetye Manor volt, melyben egyszerre jelennek meg egzotikus, távol-keleti növények, szerénységükben is bájos, helyi vadvirágok, valamint a legnemesebb rózsafajták és magnóliák.

Ez a páratlanul gazdag növényvilág színpompás nyomott anyagokon, részletgazdag hímzéseken, puha bársonyokon, egyedi tapétákon és könnyed függönyanyagokon is megjelenik, melyeket számos egyszínű textil egészít ki a Grandiflora Rose-ban

A Grandiflore Rose textil- és tapétasorozatai mellett januárban számos új díszpárnát és szőnyeget is bemutatott a Designers Guild, melyek hamarosan elérhetőek lesznek a Hephaistos-ban.

deisgner's gulid ELLE Decoration elle dekor hephaistos tapéta virág

Még több
Kultúra