Ezeket a filmeket és sorozatokat nézd a hónapban!

Ezek a filmek érkeznek a streming szolgáltatókhoz a hónapban.

Ezeket a filmeket és sorozatokat nézd a hónapban!
2020.01.09. 08:39

2019 végén a streaming szolgáltatók nem tétlenkedtek, hiszen rengeteg új tartalmat láthattunk a Netflix, az Amazon Prime és a NOW TV kínálatában.

A nagysikerű You sorozat 2. évada a két ünnep között jelent meg, ami azt jelenti, hogy egy percünk sem volt unatkozni.

Az Oscar-díj esélyes Házassági történet, Adam Driver és Scarlett Johansson főszereplésével szintén megjelent a Netflix-en, a The Marvelous Mrs. Maisel-lel együtt. A NOW TV oldalán pedig már elérhető a Harry Potter összes része.

Szóval, hogy is kezdjük az új évet? Mutatjuk, melyik filmeket vagy sorozatokat érdemes elkezdened idén januárban.

A kedvenc- NOW TV

Hol voltál 2019-ben, hogyha nem ismered ezt a filmet, amiért Olivia Colman Oscar-díjat is nyer? Annak ellenére, hogy a szakemberek fenntartásokkal kezelik a filmet, amiért pontatlanul mutatja be Anna brit királynő életét, semmi sem árnyékolhatja be Coleman (valamint Emma Stone és Rachel Weisz) fenomenális alakítását.

A kedvenc című film januártól elérhető a NOW TV kínálatában.

Aladdin – NOW TV

A már régóta és izgatottan várt élőszereplős Disney filmet – Naomi Scott és Will Smith főszereplésében – tavaly mutatták be és már elérhető a NOW TV-n. Erősen ajánlott, ha másfél óra kikapcsolódásra vágysz.

Wonder Woman – Netflix

Ha ilyesmi motivációra próbálod rábírni magad 2020-ban, mint ahogyan Gal Gadot félelmet nem imerve hozza felszínre a szuperhős énjét, a 2017-es Wonder Woman még időben érkezett a Netflix kínálatába.

A Wonder Woman január 7-től elérhető a Netflix-en.

Az új pápa – NOW TV

Az HBO-s sorozat, A fiatal pápa után játszódik, Jude Law és John Malkovich főszereplésével. A szereplőgárdához Marilyn Manson és Sharon Stone is csatlakozott, így nem érdemes kihagyni.

Az új pápa január 12-től elérhető a NOW TV-n.

Sex Education 2. évad – Netflix

A népszerű sorozat tavaly debütált, majd nemsokkal később bejelentették, hogy érkezik a második évad is. Szerencsére, január 17-én újra figyelemmel kísérhetjük a középiskolás tinédzserek életét.

Éretlenségi – Amazon Prime

Az imádott Olivia Wilde rendezésében készült film ebben a hónapban érkezik az Amazon Prime virtuális polcaira. A főszerepben Beanie Feldsten és Kaitlyn Denver, a főcímzenéről pedig Lizzo gondoskodott. Ha még nem nézted meg ezt a zseniális vígjátékot, az Amazon Prime-on megteheted.

Az éretlenségi január 24-én érkezik a szolgáltatóhoz.

The Chilling Adventure Of Sabrina – Netflix

A népszerű sorozat harmadik évadát január 24-én mutatják be. Sabrina élete az eddigieknél is ijesztőbb, rejtélyesebb lesz, kíváncsiak várjuk, hogy milyen gondokkal kell szembenéznie ezúttal a tiniboszorkánynak.

Dunkirk – Netflix

Christopher Nolan drámai háborús filmje egy alapdarab, kihagyhatatlan alkotás. Ha másért nem, a filmben feltűnő sztárokért érdemes megnézni: Cillian Murphy, Harry Styles és Tom Hardy is egy-egy karakter bőrébe bújt. A zenét természetesen Hans Zimmer szerezte.

A Dunkirk január 29-től elérhető a Netflix-en.

Next In Fashion – Netflix

Nemsokára ennek a reality-nek a függője leszel, amiben a Queer Eye-ból ismert Tan France és a divattervező Alexa Chung egyesülnek, hogy megtalálják Nagy-Britannia legjobb feltörekvő divattervezőjét.

A Next in Fashion január 31-től elérhető a Netflix-en.

elle filmek hbo január netflix néznifaló tél

Még több
Kultúra