Miley Cyrus új, rövid frizurával indította az évtizedet

A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk az új albumra.

Miley Cyrus új, rövid frizurával indította az évtizedet
2020.01.08. 11:14

Új évtized, teljesen új frizura. Miley Cyrus az első sztárok egyike,  aki átesett az év első nagyobb hajátalakításán. Az énekes Instagram oldalán mutatta be új, rövid frizuráját, valamint azt is bejelentette, hogy hamarosan új zenére is számíthatnak a rajongói.

View this post on Instagram

New Hair. New Year . NEW MUSIC! 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Cyrus legutolsó nagy váltásra márciusban esett sor, amikor szőkére festette haját és frufrut vágatott magának. A frizurája nagyon hasonlított a Disney csatornában játszott ikonikus karaktere, Hannah Montana parókájára.

Miley három új fotóval is megünnepelte új megjelenését, rengeteg híresség, köztük az egykori Disney sztár, Vanessa Hudgens is kommentben fejezte ki, hogy mennyire tetszik neki a sztár haja.

View this post on Instagram

New hair. New year. NEW MUSIC. 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Azt, hogy az új zenéje mikor érkezik, még nem tudjuk. Az amerikai ELLE-nek a sztár azonban elárulta a következő albumának a nevét és annak jelentését. “Az album címe ‘She Is Miley Cyrus’ lesz. Ő nem képvisel egy nemet sem, nem csak egy nő, nem szorítkozik a vagina megnevezésre. Ő a természet ereje. Erőteljes és bármi lehet, amit csak szeretnél, így hát ő minden egyben. Szuperlény, hős, vezető.”

View this post on Instagram

New hair. New year. NEW MUSIC. 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Hozzátette, hogy a nőknek köszönhető maga az élet is, ami “egy részről áldás, más részről pedig átok”, szerinte emiatt van hatalmas nyomás a nőkön, amiért elsősorban másokkal kell törődniük. “Azt várják tőlünk, hogy fenntartsuk a populációt. Amikor pedig ez a tényező nem szerepel a terveink között, rengetegen elítélnek, mérgesek, még a törvényeket is megváltoztatják, hogy ránk erőltessék a szülést – még akkor is, ha erőszak áldozataként esik valaki teherbe. Ha nem szeretnénk gyereket, az emberek sajnálni kezdenek, mintha rideg, szívtelen boszorkányok lennénk, akik képtelenek a szeretetre. Miért vagyunk úgy nevelve, hogy a szeretet azt jelenti, hogy magunk helyett másokat sorolunk az első helyre? Mi van akkor, ha szereted saját magad?”

miley cyrus she is Miley cyrus új frizura

Még több
Kultúra