Még idén megérkezhet Rihanna új albuma

Még idén megérkezhet Rihanna új albuma
2019.12.28. 11:59

Több, mint egy teljes évnyi várakozás után úgy tűnik, hogy végre megkaparinthatjuk a multitalentum új albumát – aminek még nincsen hivatalos címe – 2019-ben. A Def Jam Records nevű lemezkiadó a Twitteren tett közzé egy fotót az énekesnőről december 26-án. Míg ez önmagában nem feltétlenül jelent semmit, mégis egyértelmű, hogy jelzésértékkel bír. Ez egy nyom, mi pedig most megfejtjük az összeesküvést, kezdhetjük?

Háromszázhetven napja (de ki számolja?) Rihanna Instagramon jelentette be, hogy mikor kerül sminkmárkája, a Fenty Beauty polcára ‘Flamingo Acid Mattemoiselle’ rúzsa. A kommentekben egy bátor és elszánt rajongó megkérdezte, hogy mikor számíthatunk RiRi új albumára. Rihanna pedig egy reményt keltő, mégis homályos dátummal válaszolt a rajongónak: 2019.

Előző hétvégén Rihanna egy Instagram poszttal ugratta a rajongóit, amelyben egy kiskutya ugrál a House of Pain “Jump Around” című számára, a kép alá pedig ezt írta: “Én, ahogy az R9-et hallgatom egyedül és nem jelentetem meg.”

A Def Jam Twitter posztja lehet akár vicc is, de Rihanna videója egy dolgot bizonyít: egyre több szó esik az albumról. Még mindig lehetséges, hogy 2019-ben megjelenjen az R9 album, a közösségi média egyre aktívabb érdeklődése a témában pedig azt sugallja, hogy ennek a lehetősége már nem csak szimpla teória, hanem valószínűség. Már csak három nap maradt az évből: az album pedig bármelyik percben érkezhet. Ennek ellenére fennáll a lehetősége annak is, hogy egy twitter poszt csak egy twitter poszt, és ahogy Rihanna maga is énekelte 2016-ban (az utolsó év, amikor stúdióalbummal jelentkezett): “nothing is promised” vagyis: semmi sincs megígérve.

album énekesnő r9 Rihanna

Még több
Kultúra