Sosem látott jelenet került elő a Trónok harca egyik epizódjából

Tyrion és Sansa a nap hőseivé váltak volna.

Sosem látott jelenet került elő a Trónok harca egyik epizódjából
2019.12.02. 08:26

Az HBO legsikeresebb sorozata, a Trónok harca májusban véget ért, az igazi rajongók szívében örökre űrt hagyva maga után. Az Entertainment Weekly magazin megszerzett egy jelenetet a harmadik évad 8. epizódjából, amit a végeleges változatból kihagytak.

A jelenetben Sansa és Tyrion Deres kriptájában bujkálnak, miközben ostromolják a várat. Próbálnak elrejtőzni egészen addig, míg tökéletes alkalom nem kínálkozik arra, hogy hősökké váljanak. Ha nem szeretnéd tudni, hogy mi történik tovább, ne olvass tovább, hanem nézd végig a klipet. Abban az esetben, ha szeretnéd gyorsan végig olvasni, hogy mi fog történni, haladj tovább.

Fotó: Getty Images, Peter Dinklage és Sophie Turner

Miközben Szegfű és Missandei a kriptában bujkálnak, Szegfű gyereke sírni kezd, amire az élőholtak azonnal felfigyelnek és megtámadják a két szereplőt. Éppen, amikor arra készülnénk, hogy becsukjuk a szemünket a véres, egyben végzetes jelenet miatt, Sansa és Tyrion megmentik a helyzetet és a két karaktert.

Ha még nem nézted végig és nem tudsz semmit az utolsó évadról, akkor ogalmad sincs arról a szomorú eseményről, amire most mindannyian gondolunk. Maradjunk annyiban, hogy ez a törölt jelent még egy győzelem Missandei számára.

 Borítókép: Getty Images

hbo jelenet kimaradt jelenet sansa trónok harca tyrion

Még több
Kultúra