Az ELLE napi horoszkópja: december 2.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 2.
2019.12.02. 10:22

Kos (03.20 – 04.19)

A határ a csillagos ég, kedves Kos! A szakmai céljaidat most könnyebben érheted el, mint bárikor máskor, a következő egy évben ugyanis a Jupiter a 10. Házadban fog tartózkodni, ami segít fejleszteni a karriered. De csupán reményekkel és kívánságokkal nem fog sikerülni az áhított előléptetés. Neked is tenned kell érte! Minél keményebben dolgozol, annál nagyobb lesz a jutalmad. Mielőtt azonban meghódítanád a világot, eszelj ki egy tervet. A győzelem karnyújtásnyira van.

Bika (04.20 – 05.20)

Miért ne lehetne megvalósítani a legvadabb álmaidat? A következő egy évben minden lehetséges lesz számodra, mivel a Jupiter a 9. Házadba lép, ami azt jelenti, hogy december 19-től az életed minden területén fejlődni fogsz. Ha a legfontosabb projektedet eddig a háttérbe szorítottad, most tökéletes alkalom nyílik rá, hogy ebbe fektesd a kellő energiát. A bolygók állása miatt végre minden célodat elérheted! A profizmusod erőteljesebben megmutatkozik benned, mint valaha. A siker nemsokára házhoz érkezik!

Ikrek (05.21 – 06.20)

Áss a dolgok mélyére, Ikrek! A következő egy évben az elsődleges prioritásod a párkeresés lesz, hiszen a Jupiter a nyolcadik házadba fog lépni, aminek legfőbb jellemzője az intimitás iránti vágy. Hagyd ki a kötelező köröket és célirányosan merülj bele azokba a dolgokba, amik a legfontosabbak számodra. Az energiák végre egyesülni fognak, hála a 8. Házadnak, jövőre megtalálod azt, akivel romantikus kapcsolatba léphetsz!

Rák (07.21 – 08.22)

Mi köze van bárminek is a szerelemhez? Minden! 2020-ban a romantikus éned kerül előtérbe, hála a Jupiternek, ami a 7. Házadban lesz jelen. Készülj fel a hosszútávú szerelemre! Egyedülálló vagy? Lépj ki a komfort zónádból és mérd fel a lehetőségeidet! Ha egy kicsit megerőlteted marad, végre megtalálod azt a személyt, akire egész eddig vártál. Ha már van párod, merüljetek mélyre a szerelmetekben. Talán itt az ideje annak is, hogy a következő szintre emeljétek a kapcsolatotokat!

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Térj vissza az egészséges életmódhoz! Lehetséges, hogy az elmúlt években egyre kevésbé fontos az egészséged. Meglehet, hogy rádragadt néhány káros szokás, amelyet nem tudsz levetkőzni. A Jupiter azonban a 6. Házadba lépett, ami azt jelenti, hogy a következő 12 hónapban újra szeretnéd formába hozni magad. Újítsd meg a kondibérleted, foglalj időpontot az orvoshoz, egyél egészségesen és ne felejts el meditálni sem!

Szűz (08.23- 09.22)

Élj egy kicsit, Szűz! Az elmúlt évben sokkal több időt töltöttél az otthonodban, de elég volt a kényelemből és megszokott hétköznap estéből! Ma, a Jupiter belép az 5. házadba, ami előhívja benned a szenvedélyes énedet. Ha szingli vagy, az ismerkedésre keresve sem találnál jobb időpontot, hiszen az egyik kalandból még a végén igazi szerelem is születhet. Ha kapcsolatban vagy, merüljetek el egymásban és engedjétek szabadjára a kreatív éneteket!

Mérleg (09.23 – 10.22)

Alakítsd át otthonod a saját kényelmed szerint! Az elmúlt egy évben a Jupiter felügyelte a szocializációs képességeidet, amivel új ajtókat nyitott a kommunikációs készséged előtt. Inspiráló volt, de most itt az ideje, hogy egy kis szünetet tarts. Készülj fel rá, hogy a következő 13 hónapban az otthonodra kell koncentrálnod. Szeretnél elköltözni? Kezdj el lakásokat nézni! Már régóta szeretnéd felújítani az otthonod, de eddig nem vitt rá a lélek? 2020 lesz a tökéletes alkalom, hogy megvalósítsd a lakással kapcsolatos álmaidat! Az egyik nőnemű rokonoddal jövőre hatalmas fejlődésen megy keresztül a kapcsolatod.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Nyisd ki a kommunikációs csatornádat! A következő 12 hónap számodra az önkifejezésről és a magabiztosságról fog szólni, mivel a Jupiter belépett a harmadik Házadba, és 2020 december 19-ig ott is marad. Ha a médiában dolgozol, ez a bolygóállás meghozza majd a gyümölcsét. Oszd meg mindenkivel a briliáns ötleteidet! Ha egy elsajátítható képességtől gyorsabban eléred a céljaid, iratkozz be egy workshop-ra vagy vegyél leckéket, hiszen most semmi sem állhat az utadba! Hajrá, Skorpió!

Nyilas (11.22 – 12.21)

Az elmúlt évben a Jupiter uralta a csillagjegyed, aminek köszönhetően sikerült rátalálnod az identitásodra és a céljaidra. Most, hogy kitaláltad, ki is vagy és mit szeretnél kezdeni az életeddel, már csak meg kell valósítanod a céljaidat! Fektesd be az értékes tudásod saját magadba, mivel a Jupiter a 2. Házadba lépett, ami azt jelenti, hogy a következő 12 hónapban a karrieredet és az önbecsülésedet kell fejlesztened. Tűzz ki célokat, és 2020 legyen az az év, amikor megvalósítod az álmaidat!

Bak (12.22 – 01.19)

Üdvözlünk a saját reneszánszodban, Bak! A Jupiter a következő évben a te csillagjegyedben tartózkodik, így el kell döntened, hogy mit szeretnél megvalósítani 2020-ban. Írd fel a céljaidat és dolgozz rajtuk! Tipp haladóknak: Kockázat nélkül nem fogsz tudni előre lépni. Legyél merész akár egy új karriert kergetsz, akár a legmélyebb félelmeiddel nézel szembe. A bolygóállás egy új, csodálatos időszak kezdete lesz számodra, úgyhogy vedd elő minden magabiztosságadat!

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Az elmúlt éved olyan volt, mint egy forgószél, Vízöntő. 2019-ben sokat szocializálódtál, a Jupiternek köszönhetően. Nem csoda, hogy kimerült vagy. Szerencsére a kozmosz ma egy kis pihenőt ad, hiszen a Jupiter a csillagjegyed 12. Házadba lépett. A következő éved a továbblépésről fog szólni, ami azt jelenti, hogy haladnod kell előre az életeddel. Búcsúzz el a toxikus emberektől a környezetedben, engedd ki a haragodat, majd lépj tovább. Amint elérted, hogy tiszta legyen a lelked, ideje lesz a következő nagy kalandodra koncentrálnod.

Halak (02.19 – 03.20)

Remek munka, Halak! Az elmúlt évben komoly fejlődésen ment keresztül a személyiséged. Most ugyanez a fejlődés várható a karrieredben is. A Jupiter belépett a 11. Házadba, így 2020 számodra a kreativitásról és a csapatmunkáról fog szólni. Kezdj el ötletelni a munkahelyeden, hiszen pár jó gondolat már előléptetéssel is járhat. A 11. Házad a karrier mellett a humanitárius énedet is felszínre hozza, így most lehetőséged lesz támogatni a szívügyednek számító szervezeteket.

bolygóállás horoszkóp jupiter napi horoszkóp

Még több
Kultúra