Az ELLE napi horoszkópja: november 29.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: november 29.
2019.11.29. 11:35

Kos (03.20 – 04.19)

Tartsd a szemed a kitűzött célodon és ne hagyd, hogy bármi is elterelje a figyelmed! A Szaturnusz és a holdja a 10. Házadba lépett, ami azt jelenti, hogy ma meglesz a kellő fegyelmed és elképzelésed, hogy elérd az egyik legfontosabb célodat. Bajnoka vagy annak, hogyan kell új dolgokba belevágni, de néha hajlamos vagy rá, hogy a célegyenes előtt feladd. Legyél ma különösen aktív, haladj apró lépésekben, hogy a nap végére se hagyjon alább a koncentrációd!

Bika (04.20 – 05.20)

Ne hagyd, hogy a belső hangod befolyásolja az ítélőképességed. A Szaturnusz és holdja belépett a 10. Házadba, vagyis ma sokkal nyíltabb, spontánabb énedet mutatod meg. Ez azt is jelenti, hogy könnyebben fejezed ki az érzéseidet, főleg akkor, ha valamivel nem értesz egyet. A körülmények ellenére okosabb, ha ma inkább csak megfigyelsz. Várd ki a tökéletes pillanatot, amikor hangot adhatsz a véleményednek.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Hová tűnt a benned lángoló tűz, Ikrek? Lassíts és élvezd a mai nap minden pillanatát. A Szaturnusz és a holdja a 8. házadba lépett, ami azt jelenti, hogy a kevesebb néha több és a tettek többet érnek minden szónál. A szenvedélyed magáért beszél, de inkább csendben élvezd a hobbidban elért sikereket, mint hogy elkiabáld. Szingli vagy? Villantsd meg a legszebb Mona Lisa mosolyod mindenkire, aki elhalad melletted.

Rák (07.21 – 08.22)

A mai szerencseszámod a 2. A Szaturnusz és a holdja a 7. Házadba lépett, ami a kapcsolataidra lesz befolyással. Van már párod? Elképzelhető, hogy most a megszokottnál is mélyebbnek érzed a kettőtök közötti köteléket: ne félj ezt tettekkel is kifejezni! Mindig jó érzés hallani, hogy mennyire szeretnek még akkor is, ha ezzel a szerelmed 100%-osan tisztában van. Szingli vagy, esetleg éppen most ugrottál fejest egy új kapcsolatba? Tegyél egy merész lépést és mutasd meg a másiknak, hogy nem közömbös számodra – vagy csak mérd fel, hogy mennyire kölcsönös ez az érdeklődés.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Ha már most nem bírsz ellenállni az ünnepekkel járó kísértésnek, nyomd meg a ‘reset’ gombot és állíts fel új szabályokat azzal kapcsolatban, hogy mit engedsz meg magadnak. Az évnek ebben az szakaszában nagyon nehéz betartani a diétát és sosem lesz elegendő idő arra, hogy eleget sportoljunk vagy elmenjünk a jóga órára. Szerencsére a Szaturnusz és a holdja segíteni fog neked, mivel a pihenési szokásaidra lesz hatással. Ne vágj bele semmilyen extrém sportba, néhány okos döntés is elég ahhoz, hogy elégedett legyél magaddal.

Szűz (08.23- 09.22)

Körülötted mindenki az összeomlás szélén áll, de ne félj, téged nem fenyeget ez a veszély. A Szaturnusz és a holdja az ötödik Házadba lépett, aminek köszönhetően ma képes leszel a káoszban is nyugodt maradni. Sőt, az emberek ma tőled kérnek tanácsot, hogyan szedjék össze magukat. Mivel ez a tulajdonság veled született, próbáld ki, hátha tudsz valakinek olyan tippet adni, ami a hasznára válik!

Mérleg (09.23 – 10.22)

Az otthon és a család lesz az elsőszámú prioritásod ma. Ha nem tudsz beteget jelenteni – vagy otthonról dolgozni – építs be némi plusz szabadidőt a beosztásodba, hogy legyen időd megejteni a fontos telefonhívásokat és üzeneteket. Ha sikerült beteget jelentened, töltsd az estét a legközelebbi barátaiddal vagy rokonaiddal. Tervezzétek meg, hogyan töltitek majd az ünnepeket.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Nincs azzal semmi baj, hogy figyelembe veszed mások véleményét, de ne felejtsd el, hogy a végső döntés a tiéd. Valószínűleg már pontosan tudod, hogyan fogsz cselekedni. Ne hagyd a nap végére a legfontosabb döntéseket, a Szaturnusz és a holdja segíteni fog a kommunikációban. Képes vagy úgy dönteni, hogy az mindenkinek jó legyen.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ma ne vegyél félvállról semmilyen pénzügyi döntést, ugyanis a Szaturnusz és a holdja a pénzügyedet befolyásolja. Ha ma egy jelentősebb összeget terveztél elkölteni egy termékre, győződj meg róla, hogy az a legjobb opció. Ha az több darabból áll, érdemes garanciát kötnöd rá. Fontos, hogy ma jó helyre fektesd a pénzed.

Bak (12.22 – 01.19)

Sajnos nem könnyíted meg a saját helyzeted, ha egy olyan komoly döntést kell hoznod, ami a céljaiddal kapcsolatos. Ám a mai nap tökéletes alkalom, hogy bebizonyítsd ennek az ellenkezőjét! A Szaturnusz és a holdja belépett a bolygódba, ami segít abban, hogy egy bizonyos projektet a célegyenesbe vigyél. Az eddig takaréklángon égő energiáidat ma érdemes teljesen bevetned.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ha úgy érzed, eddig csak ugyanazokat a köröket járod egy bizonyos projekttel, itt az ideje, hogy új tervet eszelj ki a megvalósításához. Ma a Szaturnusz és a holdja a 12. Házadba lépett, ami azt jelenti, hogy új fejezetet kell nyitnod az életedben. Már unalmas, hogy még mindig a régi lemezt fújód, úgyhogy próbáld meg más perspektívából megközelíteni a kitűzött célt. Aki mer, az nyer!

Halak (02.19 – 03.20)

Tartsd ma nyitva a szemed, Halak! Ne engedd, hogy mások arassák le a te babérjaidat. A Szaturnusz és a holdja a 9. Házadba lépett, ami a csapatmunkát erősíti. Lehet, hogy a valaki elengedte az evezőt, sőt, az is lehet, hogy negativitásával rontja a teljesítményeteket. Mivel ez rád is hatással van, vagy beszéld meg közvetlenül a csapattal, vagy fontold meg, hogy kitálalsz a főnöködnek, aki helyén fogja kezelni a szituációt.

asztrológia csillagjegy horoszkóp nyilas szaturnusz

Még több
Kultúra