Az ELLE napi horoszkópja: november 28.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: november 28.
2019.11.28. 10:40

Kos (03.20 – 04.19)

Ha egy bizonyos kapcsolatban azt érzed, lassan megfulladsz, engedj be egy kis levegőt! Folyamatosan küzdesz, hogy megtaláld az arany középutat a kellemesen szoros és a már fojtogató kapcsolat között. A tanulság ebből az, hogy jobban felállított szabályokra van szükséged. A mai, harmonikus bolygóállásoknak köszönhetően a másik személyt egy teljesen új megvilágításban látod. Ha a viselkedése a határaidat feszegeti, lépj egyet hátra és próbálj meg inkább magadra koncentrálni. Reméljük, az idő és a távolság újra beindítja a romantikát.

Bika (04.20 – 05.20)

Nehezebbnek tűnik, mint amennyire az, de próbálj meg ma mindenkire időt szakítani. A Merkúr ma a kapcsolataidat erősíti fel, így ezek most prioritást élveznek. Mivel a bolygó most tökéletes harmóniában van a Neptunusszal – ami szintén a baráti kapcsolataidra fókuszál – mindenki akar belőled egy darabot. A trükk, hogy állíts fel határokat. Amint valaki tapadóssá válik, egy kedves, de határozott elutasítással intézd el.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Ma azt érzed, hogy csúcson van a karriered, ezért elönt a kísértés, hogy a biztonsági zónán belül maradj, ám ne tedd! A Merkúr az analizálásra, minden döntést alaposan megfontolásra késztető 6. Házadba lépett, ami azt jelenti, hogy ma érdemes lesz még vadabb ötleteket kitalálnod. Először mérd fel a terepet, majd, ha azt érzed, biztonságban vagy, dobd be a meetingen legmerészebbeket!

Rák (07.21 – 08.22)

Fontos bejelentenivalód van? Ne tartsd tovább magadban a titkod! Rengetegen vannak körülötted, akiknek számíthatsz a támogatására, miközben próbálod elérni a céljaidat. Ám, ha nem tudatod velük, hogy mire van szükséged, nem fognak tudni segíteni. Ma a Merkúr a Neptunusz bolygóval van egyensúlyban, ami számodra kedvező hatású. Írd le azokat a kívánságokat, amiket eddig nem mertél hangosan kimondani, esetleg próbáld meg az emberek felé is kommunikálni. Ideges vagy? Fogd fel úgy, hogy ezzel csak nyerhetsz, hiszen nincsen vesztenivalód!

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Nem jó taktika, ha bort iszol és vizet prédikálsz, Oroszlán! A Merkúr miatt most kristálytisztán látod a saját értékrended és hited. Ma felvértezheted magad vonzerővel, hogy sikereket érj el. Viszont szükséged van rá, hogy őszintén higgy abban, hogy meg tudod csinálni, valamint, hogy – és ez a legnehezebb része – meg is érdemled. Jól esne egy bátorító beszéd? Hívd fel azt a barátod, aki mindig tudja, hogy mit kell mondani és hallgass rá!

Szűz (08.23- 09.22)

Nem számít, mennyire vagy elfoglalt ma, szakíts időt a számodra legfontosabb barátságok ápolására. Ez sajnos nem jelenti az instant szórakozást. Néha, kedves Szűz, azok az emberek jelentik számunkra a legtöbbet és azoktól tudunk a legtöbbet tanulni, akikkel a legnagyobb vitáink is vannak (Végül is, azok tartják a legélesebb tükröt elénk, akik leginkább különböznek tőlünk). Az uralkodó bolygód, a Merkúr most a Neptunusszal áll harmóniában, ami a kapcsolataidat erősíti. Figyelj azokra az érzésekre, amelyeket mások váltanak ki belőled. Ezen a területen egy fontos dolgot még meg kell tanulnod!

Mérleg (09.23 – 10.22)

A csillagjegyed imádja a luxust, ma pedig egy olyan lehetőség kínálkozik, ami tele van élvezettel. Használd ki, főleg, ha azt érzed, jót fog tenni az elmédnek és a testednek is. Add át magad a kényeztetésnek! A Merkúr most felkorbácsolja a benned rejlő érzékiséget, a Neptunusz ezzel szemben a pihenésre hívja fel a figyelmed. A két bolygó szövetsége egy évben csak kétszer esik meg, neked olyankor mindig szerencséd lesz. Amíg egy adott helyzetből hasznod származik, nincs miért bűntudatot érezned.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Sok szerencsét hozzá, hogy elviseld a mai szuperunalmas feladataidat, Skorpió! A Merkúr áthalad a csillagjegyeden és a Neptunusz bolygóval különleges kapcsolatba lépett. A te esetben ez a szövetség az elvakult megszállottságot fogja eredményezni. Mivel nem tudod elkerülni a problémákat, állíts fel bizonyos korlátokat, amelyeket nem szegsz meg. Szánj rá öt percet, hogy átadd magad a szenvedélynek – ami eláraszt a mai nap – majd menj vissza a munkába!

Nyilas (11.22 – 12.21)

A Neptunusszal ma harmóniában álló Merkúr az álmodozó Házadba lépett, ami miatt nem leszel képes túl sokáig koncentrálni egy adott feladatra. Ezzel nincs is semmi baj! Fusd át a mai teendőidet, és próbáld meg a kreatívabb feladatokat elvégezni, így amelyekre nem tudsz koncentrálni, megmaradnak egy másik napra. Vigyél magaddal a munkahelyedre egy olyan tárgyat, amely otthon segít ellazítani (virág, lejátszási lista, a papucsod), így sokkal jobban fogsz tudni fókuszálni.

Bak (12.22 – 01.19)

Ne siesd el ma a nagy döntéseket. A Merkúrnak köszönhetően egy részed a projekt praktikus vonalára koncentrál, de a Neptunusz miatt egész nap álmodozol. A mai nap egyensúlyt kell teremtened az agyad logikusságért felelős bal és a kreatív jobb oldala között. A végső döntést bízd a szívedre. Ironikus módon, amint segítséget kapsz, már sikerült megoldanod ezt a zavarodott helyzetet.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

A jólét nem csak egy szimpla szó az angyal és jóskártyákon, ezt jobb, ha megjegyzed, Vízöntő! Ahhoz, hogy elérd a jólétet, el kell sajátítanod egy bizonyos gondolkodásmódot, máskülönben sosem fogod tudni elérni a legnagyobb álmaidat. Ma a Merkúr felrázza a karrieri sikereidet, a Neptunusz kedvező bolygóállása miatt extra pénzhez jutsz. Fókuszálj egy olyan dologra, amit nagyon szeretnél véghez vinni. Vizualizáld, majd csinálj úgy, mintha már meg is valósítottad volna. Ezután csak annyi lesz a dolgod, hogy kivárd, amíg igazából meg nem történik.

Halak (02.19 – 03.20)

Ha nem ismered fel mások korlátait, szabadon formálhatod a saját komfort zónádat, ezzel pedig elérhetsz egy olyan célt, amiről azt mondták, számodra lehetetlen lesz. Bármi, amit elképzelsz, azt meg is tudod valósítani! Plusz, a mai kedvező bolygóállás, vagyis a Merkúr és a Neptunusz ritka szövetsége ezt jókora energiával támogatja. Ha elhiszed, hogy minden lehetséges, már félúton jársz a siker felé!

horoszkóp napi horoszkóp nyilas

Még több
Kultúra