Cardi B következő dobása a Halálos iramban 9. része

Vin Diesellel jelentették be a hírt.

Cardi B következő dobása a Halálos iramban 9. része
2019.10.24. 14:14

Csak pár hete mutatták be A Wall Street pillangói című filmet – amiben Cardi B egy rövid jelenetben tűnik fel Jennifer Lopez, Keke Palmer, és Constance Wu mellett -, a rapper máris megkapta következő filmszerepét, a Halálos iramban 9. részében. Igen, úgy tűnik ennek a filmsorozatnak sosem lesz vége.

A hírt a film főszereplője, Vin Diesel jelentette be az Instagram oldalán, Cardi B társaságában. A két sztár az utolsó forgatási napot ünnepelte Angliában. “Túl vagyunk a Halálos iramban 9 forgatásának 86. napján.” – mondta a színész. “Minden tőlünk telhetőt megtettünk a film érdekében.” Majd Cardi is csatlakozik: “Fáradt vagyok, de már alig várom (a filmet). Szerintem ez lesz a legjobb rész az összes közül.”

Cardi B mellett John Cena is újoncként csatlakozott a forgatáshoz, a film főszereplői Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron és Helen Mirren lesznek.

Cardi B nemrég visszatért a valóságshow gyökereihez és a Netflix új tehetségkutatójában, a Rythym and Flow-ban zsűrizik, Chance the Rapper és T.I oldalán. A műsor lényege, hogy a világ különböző pontjain keresik a  hip-hop műfaj következő szupersztárját. Van bármi, amire Cardi B nem képes?

Cardi B halálos iramban vin diesel

Még több
Kultúra