Rankin fotókiállítás nyílik Milánóban

Folyamatosan változó művészetét bemutató kiállítás a divathét, a Vogue fotókiállítása és a Fashion Film Festival időszakában látogatható Milánóban.

Rankin fotókiállítás nyílik Milánóban
2019.10.21. 20:02

Rankin sikerének titka az lehet, hogy mindent különböző perspektívából vizsgál. Munkásságának központi témája a vágy és az ezzel kapcsolatos merész felfedezések, melyekkel meghódította a divat- és reklámvilágot. A fotóihoz nagy adag provokáció és lelkesedés társul. John Rankin Waddel két évtizede fotóz, mellette rendező és magazinkiadó is, többek közt az olyan lapok kötődnek a nevéhez, mint a Dazed & Confused és az AnOther.  A magazin szcéna megkerülhetetlen alakja, ahogyan a pop- és az underground kultúráé is.

Teenage Dream, 1994, Dazed & Confused magazin, Milla Jovovich

A fotósnak “Rankin’s evolutions: From Portraiture to Fashion (Ranin evolúciója: Portrétól a divatig)” néven nyílik kiállítása, melynek a milánói 29 Arts In Progress galéria ad otthont. A kiállítás október 18-tól február 24-ig látogatható. Ebben az időszakban olyan események zajlanak Milánóban, a divat fővárosában, mint a Fashion Film Festival, a Vogue Photo Festival és a Fashion Week.

Sparkly Chanel, 2016, Winnie Harlow

Bleached Waves, 2018 Hunger Tv,

Bird Song, 2016, Huger magazin

Furry Kate, 2011, Dazed & Confused magazin, Kate Moss

fotós kiállítás rankin underground

Még több
Kultúra