Angelina Jolie egészen belepirult, ahogy Elle Fanning magasztalta őt

A Demóna kapcsán adtak közös interjút

Angelina Jolie egészen belepirult, ahogy Elle Fanning magasztalta őt
2019.10.21. 12:40

Angelina Jolie és Elle Fanning sztárságukat illetően számos dologban hasonlítanak.

Mind a ketten sztárdinasztiából származnak, szerepeltek a legnagyobb divatmárkák kampányaiban, többek között Marc Jacobs, Guerlain vagy Louis Vuitton, számos alakításukért több díjra is jelölték őket, például Golden Globe, a Screen Actors Guild és Oscar-díjra is.

Ezeken felül van még egy, kissé meglepő kapocs a két sztár között, amit Angelina Jolie ráadásul az ELLE.com interjúja során tudott meg.

A beszélgetés során Elle Fanning ugyanis elárulta Jolie-nak, hogy a 44 éves színésznő egykori babysittere lett Fanning balett-tanára.

A színésznő elárulta Jolie-nak, hogy Wendy Lawson, a tánctanár és egyik legjobb barátnője, aki maga is “boszorkányos egy nő”, vigyázott Angelina Jolie-ra.

“Ez nagyon érdekes!” – mondta Jolie.

“Már nagyon régóta szerettem volna elmondani neked, erre most, kamerák előtt teszem meg.” – tette hozzá Fanning.

A Wanted sztárja többet akart megtudni erről a különös összefüggésről, így megkérdezte szereplőtársát, hogy mit mesélt róla a dadus.

“Rossz gyerek voltam?” – kérdezte.

Fanning nevetni kezdett, majd, mielőtt Jolie közbevágott volna, azzal, hogy: “inkább ne válaszolj!”, Fanning ennyit mondott: “Azt hiszem, túl kicsi voltál még.”

A 21 éves sztár a beszélgetés során Jolie olyan tulajdonságaira világított rá, amit sokan nem is gondoltak volna a színésznőről. “Elképesztően játékos vagy, egyáltalán nem vagy olyan komoly, mint ahogyan azt az emberek rólad képzelik.”

“Vicces vagy, veled forgatni elképesztően szórakoztató!” – tette hozzá Fanning.

Közben Jolie kifejtette, hogy Fanninggel találkozni számára olyan volt, “mintha megtámadta volna egy csapat nyuszi.”

“Egyszerűen nem tudom másképpen kifejezni.” – mondta.

Az interjú alatt Jolie arról is beszélt, milyen érzés végignézni három lánya – Zahara 14 éves, Shiloh 13, Vivienne pedig 11 – felnőtté válását.

“Fantasztikus, hogy láthatod, ahogy egy gyerekből felnőtt nő lesz és a folyamat során azt is látod, hogy milyen különböző módokon próbálja kifejezni önmagát, hogyan talál rá a saját hangjára, vágyaira és gondolataira, egyáltalán, hogy milyen típusú nő szeretne lenni… nagyon izgalmas.” – mondta.

Amikor a boszorkányos szót kell meghatározni – amit Jolie már kifejtett az ELLE magazin korábbi számában – a színésznő szerint a szót sokszor úgy használják, hogy negatív színben tüntessenek fel egy nőt.

“A kifogás sokszor az szokott lenni, hogy a nők a saját jogaik és szabadságuk küzdelme során agresszívek lesznek, ezzel elvesztik a nőiességüket, passzív hozzáállásukat. Valójában nem gonoszak, hanem félnek, bántják, vagy épp egymás ellen hangolják őket… Jelen van egy kollektív trauma, amit minden nő érzékel szerte a világon.”

“A nők nem gonoszak, küzdenek, hogy levegőt kaphassanak. Ennek ellenére gyakran megkapják a “hisztérikus” jelzőt, csak, hogy továbbra is bánthassák őket.”

angelina jolie elle elle fanning interjú maleficent

Még több
Kultúra