Az új szerelemlakat: egymás arcát hordani a pólónkon

Hollywoodban ez a legújabb trend, amit egy-két sztár magas szinten űz.

Az új szerelemlakat: egymás arcát hordani a pólónkon
2019.09.18. 13:07

Joe Jonast augusztusban lencsevégre kapták, ahogy New York utcáin sétál sötét farmerdzsekiben, melyen ott virít felesége, Sophie Turner Trónok harcabeli karaktere. A középső Jonas tesó már korábban is kifejezte rajongását felesége iránt, de az egyedi tervezésű dzseki Sansa Stark arcképével már egy teljesen másik szint. Sok más sztár is meglovagolta ezt az új trendhullámot.

A Hatalmas kis hazugságok szereplőjének, Zoë Kravitz-nek is köszönhetjük, hogy ebben a vizuális formában is kinyilvánítják a hírességek párjuk iránti szerelmüket. Kravitz egyik Instagram fotóján, miközben férjét öleli, látszik, hogy Gusman bőrdzsekijének hátuljára Kravitz arca van ráfestve. A háttérben felhők és két rózsa is látható. Karl fotóján pedig ugyanezzel a mintával ellátott dzsekit viselik mindketten, aminek alján a ‘friss házasok’ felirat olvasható.

A dzsekit Samantha Urbani látványtervező készítette barátainak, elmondása szerint azért, mert annyira inspirálta őt a friss házasok szerelme.

“Az utolsó pillanatban találtam ki az ötletet, a repülőtéren, hazafelé vettem meg ezt a két vintage dzsekit és véletlenül pont jó lett mindkét méret. Sosem fogom elfelejteni, hogy milyen arcot vágtak, amikor meglátták az ajándékom. Nagyon szeretik egymást, ez egy időtlen és sorsszerű szerelemnek tűnik. Ez az első alkalom, hogy pároknak készítettem bármit is, az ötletet kettejük szerelme ihlette.”

A trend természetesen nem csak dzsekire és farmerre korlátozódik. Előző héten Gabrielle Union (Hajrá csajok!, Bad Boys 2) az America’s Got Talent tehetségkutató műsorának vörös szőnyegén a The RXCH ruháját viselte, melyre férje, Dwayne Wade gyerekkori fotóját nyomtatták.

Fotó: Gabrielle Union / Getty Images

Márciusban Travis Scott egy kosárlabda meccsen szurkolt, a pulcsiján pedig Kylie Jenner arcképét láthattuk.

Fotó: Travis Scott / Getty Images

A Jonas feleségek, vagyis Sophie Turner, Priyanka Chopra és Danielle Jonas szintén kivették a részüket a trendből, nem olyan régen egymáshoz passzoló Jonas Brothers pólóban jelentek meg, így támogatták férjeiket.

View this post on Instagram

😍 #wivesontour @daniellejonas @sophiet

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Az egyedi ruhák, melyen a sztárok egymás arcképét viselik rettentően népszerű trend lett. “A ruhák elsősorban kézzel készülnek, ez a személyesség fontos a sztároknak. A social média korszakában, amiben minden csak virtuálisan létezik, egy tapintható, állandó és egyedi darab igazán különlegesnek számít.” – fejtette ki véleményét Urbani.

“A nyolcvanas és kilencvenes években sokkal gyakoribb volt, hogy a párodról vagy közösen készült fotókat kinyomtatták egy bögrére, dzsekire vagy pólóra. Ma már az emberek online posztolnak egymásról fotókat, így a való világban olyan ruhadarabot hordani, amin a másik arca van nemcsak merész, hanem intim és megható is egyszerre.”- mondja Urbani.

Arról nem is beszélve, hogy a szeretet kifejezésének ez egy sokkal biztonságosabb módja, mint egy tetoválás. Csak ne te legyél az a lány, aki ráerőlteti a pasijára, hogy egy ilyen feliratú pólót hordjon: “HA EZT OLVASOD, AZT JELENTI, HOGY TÚL KÖZEL ÁLLTÁL HOZZÁM. BARÁTNŐM VAN.”

hollywood népszerű póló trend szerelem sztárok szerelem Zoe Kravitz

Még több
Kultúra