Priyanka Choprával készül A Fehér Tigris filmadaptációja

A színésznő kedvenc könyve szolgáltatja az alapot

Priyanka Choprával készül A Fehér Tigris filmadaptációja
2019.09.09. 12:08

Priyanka Chopra nemsokára a képernyőkön is látható lesz. Éppen most jelentették be, hogy egy új, a Netflix emblémája alatt készülő film főszereplőjeként tűnik majd fel.

Chopra annyit elárult, hogy már tól van a castingon, a film Aravind Adiga nagysikerű, Man Booker-díjas könyve, A Fehér Tigris adaptációja lesz. A könyv egy fiatal, kisvárosi fiú, Balram Halwai történetét meséli el, akinek álma, hogy kitörhessen a mélyszegénységből, melybe Indiában beleszületett.

Priyanka Chopra nem csak főszereplő lesz, producerként is részt vesz a munkálatokban. A Metro c. lap szerint Rajkummar Rao és Adarsh Gourav oldalán fog szerepelni, míg Ramin Bahrani írta a forgatókönyvet és rendezi majd a filmet.

“Ennél jobban nem is végződhetne az idei év. A kedvenc könyvemet filmesítjük meg, amiben nem csak szerepelek, de még producerként is dolgozhatok benne.”

Az elmúlt időszakban a színésznő nagyon elfoglalt volt, játszik még egy, a ‘The Sky Is Pink’ című filmben, ami egy indiai író és motivációs előadó, Aisha Chaudhary életéről és családjáról szól.

“Nagyon várom már ezt a két projektet. Izgalmas számomra, hogy éjjel-nappal két olyan rendezővel dolgozhatok együtt, mint Ramin Bahrani és @rodriguez.” – írta.

A Fehér Tigris india pryanka chopra

Még több
Kultúra