2019 legszebb tetkó trendjei

Művésziek és erőt adnak a mindennapokhoz

2019 legszebb tetkó trendjei
2019.09.05. 17:13

A nyár és a jó idő során valahogy sokkal inkább alkalmasak vagyunk a nagyobb változásokra. Új frizura, új sportok kipróbálása, egészsées étkezés betartása. Sőt, még a tetoválás is. Miután diszkréten végignéztük a lányok tetoválásait a strandon, a tény, hogy egy tetoválóművész kezeire bízzuk magunkat, nem is tűnik olyan ijesztőnek. Az egyetlen nehézség, hogy kitaláljuk, mit is szeretnénk magunkon látni a legszívesebben. Mint mindig, most is a Pinterest a legjobb felület, ami segítségünkre lehet. Az inspiráció temploma, amely mindig készen szolgál némi ihlettel. Mutatjuk a Pinterest tetoválásai közül a kedvenceinket!

Piros tetoválás

Egyre divatosabb a piros színű tetoválás. A legjobb bizonyíték rá peidg, hogy az elmúlt időszakban a ‘piros tetoválás’ kereső szó 233%-al növekedett. Hogy miért szeretjük? Szexi és eredeti, a minimalista minta pedig levesz a lábunkról. 

Szeresd magad tetoválás

A body positivity és az ehhez hasonló mozgalmak az önszeretet és önelfogadás mellett kampányolnak. Az év eleje óta 1320%-al többen kerestek rá a szeresd magad tetkó kifejezésre.

Az örök pozitív gondolatok

A szeresd magad tetoválásokhoz hasonlóan a pozitív gondolatok kifejezésre is sokkal többen kerestek rá az interneten (1448%). Hogy miért is ilyen sikeres ez a tetkó? Motiváló, valamint ezek a mantrák segítenek, hogy reggelente jó kedvvel keljünk fel, még hétfőn is.

Pride tetoválások

Az LMBTQ+ közösség nagyon népszerű mostanában, összesen 1512%-al nőtt meg a keresési aránya a kifejezésnek.

Mutatjuk kedvenc tetoválásainkat, melyeket a Pinteresten találtunk.

Piros tetoválások

Szeresd magad tetoválások:

Az örök pozitív gondolatok:

Pride tetoválások:

tattoo tetkó tetoválás

Még több
Kultúra