Októberben érkezik a Breaking Bad film

A sorozat folytatásában mindenki Jessie Pinkmant keresi.

Októberben érkezik a Breaking Bad film
2019.08.26. 10:10

Jó hírünk van a Breaking Bad, vagyis a Totál szívás rajongói számára. A Netflix most mutatta be a sorozat filmfolytatásának előzetesét,  El Camino: A Breaking Bad Movie címmel. A film cselekménye ugyanott folytatódik, ahol a sorozaté a finálénál abbamaradt, valamint kiderül, hogy mi történt 2013 óta. 

Aaron Paul újra Jessie Pinkman szerepébe bújik, szombat este Twitter olalán ezt meg is erősítette: „Szóval, tényleg megtörténik? Nem tudtam, hogy beszélhetek róla. De mostmár talán igen. Vince (Giligan, a sorozat készítője) elképesztő forgatókönyvet írt és filmet hozott létre. Köszi, New York Times, hogy kirobbantottátok a ‘titkot’. Izgatottan várom, hogy a világ végre lássa ezt az alkotást, ami filmtörténelmet ír.“

Ez lesz a második spin-off a Totál szívás óta. Két évvel a befejezése után tűzték ki műsorra a Better Call Saul című sorozatot, mely Bob Odenkirk karaktere, Saul Goodman ügyvéd életét mutatta be, hat évvel azelőtt, hogy megismerte volna Walter White-ot. 

A film előzeteséből kiderül, hogy a rendőrség Jessie Pinkmant keresi, aki az utolsó részben egy Chevrolet El Camino-val elhajt. A fináléban Walter White (Bryan Cranston) karatere ugyan meghalt, de az biztos, hogy a filmben feltűnik majd néhányszor. Végülis, mindenki szereti a jó flashback pillanatokat!

A rajongóknak nem kell már sokáig várniuk, a Netflix bejelentette, hogy október 11-én érkezik a film. 

Fotó, borítókép: Getty Images

aaron paul breaking bad bryan cranston netflix totál szívás vince giligan walter white

Még több
Kultúra