Scarlett Johansson és Adam Driver szerelme könnyeket csal a szemünkbe

A házasságról szóló drámát ősszel mutatja be a Netflix.

2019.08.22. 14:41

A Netflix most mutatta be az ősszel megjelenő, legújabb filmjének előzetesét, ami Noah Baumbach rendezésében, Marriage Story (Történet a házasságról) címmel fut majd a streaming szolgáltatón. Annyit már most elárulhatunk, hogy ez a film garantáltan előcsal majd pár könnyet. 

Scarlett Johansson és Adam Driver egy házaspárt alakítanak, az előzetesben a közös történetüket mindkettejük perspektívájából láthatjuk, mind a két szál nagyon megható. Driver karaktere, Charlie szereti, ahogyan Nicole (Scarlet Johansson) táncol, Nicole szereti, hogy férje jól öltözött, mindkettejükben tombol a versenyszellem, ha Monopolyról van szó és persze szuper szülők. 

Egy ideig úgy tűnik, minden rendben van, majd egyszer csak azt látjuk, hogy a pár egy tárgyalóteremben ül, ahol kimondják a válást. Mindeközben pedig Otis Redding és Cat Power ‘„I’ve Been Loving You Too Long“ című száma szól, ami nekünk már elég is ahhoz, hogy zsebkendőért nyúljunk.

Majd arról beszélgetnek, mi mehetett tönkre a kapcsolatukban, de egyikük sem tudja igazán a választ. Az előzetest itt tudod megnézni:

Te is sírsz már? Na, ugye. 

A két színészhez csatlakozott még a Hatalmas kis hazugságok sztárja, Laura Dern, valamint Merritt Wever és Ray Liotta is. 

Fotó: Netflix

Azt még nem tudni, hogy a film mikor lesz elérhető, de a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon augusztus 29-én mutatják be, majd Torontóban (szeptember 8), végül pedig New Yorkban (október 4.) lesz látható. Reméljük, minél hamarabb bekerül a mozikba is a film, csak el ne felejtsünk elegendő mennyiségű zsebkendőt kikészíteni. 

Borítókép: Netflix

adam driver netflix noah baumbach scarlett johansson

Még több
Kultúra