Itt van Jennifer Aniston és Reese Witherspoon új sorozatának előzetese

Egy nő bukása és felemelkedése

Itt van Jennifer Aniston és Reese Witherspoon új sorozatának előzetese
2019.08.21. 08:25

A The Morning Show című AppleTV-sorozatban Steve Carell, Mark Duplass és Billy Crudup is szerepel.

Alex Levy (Aniston) egy új hírműsor vezetője. És miközben hitelessé kellene tenni az adást, Aniston még el is veszti régi partnerét, Mitch Kesslert (Carell), mivel a férfit különböző vádak érik. Így a csatorna új arcot keres, aki másfajta energiával tölti meg a képernyőt.

Úgy tűnik a The Morning Show a #MeToo mozgalomra reagál. “Hatalmas újjászületés közepén vagyunk” – állítja Crudup karaktere, bár a nőgyűlölet így is felfedezhető a showról alkotott jövőképében. Ahelyett, hogy tanulna Carell bukásából, Anistont akarja lecserélni, akinek szerinte “évekkel ezelőtt lejárt a szavatossága”, a fiatalabb, tüzes Witherspoonra.

A Hatalmas kis hazugságokhoz hasonlóan itt is láthatunk szívből szóló sikítást és beszélgetéseket arról, hogyan lehet visszaszerezni a hatalmat egy férfiak uralta szcénában, Az egyik ponton Crudup karaktere at mondja: “Látni egy közkedvelt nő összeomlását maga a szórakozás csúcsa Amerikában”. De az az érzésünk, hogy ugyanennek a nőnek az újrafelemelkedése még szórakoztatóbb lesz. Ha belegondolunk, hogy az Apple két 10 epizódos évadot irányzott elő, szinte biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg lesz az izgulni való!

apple tv jennifer aniston reese witherspoon the morning show

Még több
Kultúra