Jennifer Aniston és Reese Witherspoon 15 év után együtt a képernyőn

A The Morning Show-hoz máris nagy reményeket fűznek a kritikusok.

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon 15 év után együtt a képernyőn
2019.08.15. 11:30

Hiányzik a Hatalmas kis hazugságok? Azon tűnődsz, vajon hová tűnt Jennifer Aniston a képernyőkről? Most megnyugodhatsz, ugyanis a színésznő az Apple új streaming szolgáltatóján egész ősszel látható lesz.

Jenifer Aniston és Reese Whiterspoon – egykori testvérek a Jóbarátokban – 15 év után újra osztoznak a kérnyőn a már nagyon régóta várt The Morning Show sorozatban. Ez lesz az AppleTv+ legelső műsora. 

Fotó: Getty Images

A forgatókönyv a CNN hírbemondja, Brian Stelter könyve alapján készült, amiben szerepel még Steve Carell is. A kora reggeli műsor egy #metoo botrány köré épül. Ambíciózus újságírókként Aniston és Witherspoon bemutatják azokat a nők által feszegetett határokat, melyek elengedhetetlenek, ha eredményt akarnak elérni a hírszobában. Mindkét színésznő executive producerként is részt vett a munkálatokban. Kerry Ehrin, a másik producer valamint a sorozat írója, valósághű portrét szeretne bemutatni a dolgozó nők élményeiről, néhány komikus pillanattal megfűszerezve. 

„A kialvatlan, adrenalinnal fűtött, kamera előtt és mögött dolgozó emberek prizmáján keresztül szeretnénk valósághű betekintést nyújtani arra, hogy milyen bonyolult a munkakapcsolat férfiak és nők között. Szeretnénk elindítani egy beszélgetést, hogy azok az emberek is be tudjanak kapcsolódni, akik eddig féltek, vagy csak zárt ajtók mögött merték kimondani a véleményüket.“ – mondta Jennifer Aniston az AppleTv egyik eseményén.

A The Morning Show idén ősszel érkezik, éppen megfelelő időben, hogy a hideg idő beálltával elővegyük a takarónkat és bekuckózzunk a nappaliba a tévé elé. A sorozat összesen 10 részből áll, és azon sem kell aggódnod, hogy lesz-e folytatása, mert már megrendelték a második évadot is.

Nézd meg az első előzetest, garantáljuk, hogy azonnal meg akarod nézni az összes epizódot!

appletv jennifer aniston morning show reese witherspoon

Még több
Kultúra