Dobj el mindent, végre megjelent a Kisasszonyok előzetese!

Greta Gerwig filmes adaptációjában Emma Watson, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet és Meryl Streep is helyet kapott.

Dobj el mindent, végre megjelent a Kisasszonyok előzetese!
2019.08.14. 12:28

Végre megérkezett az első előzetes Greta Gerwig új filmes adaptációjáról, ami Louisa May Alcott Kisasszonyok című könyvéből készült.

A sztárszereplők a napokban osztották meg a hivatalos előzetest, amiben a nővéreket olyan húzónevek alakítják, mint Saoirse Ronan (Jo March), Emma Watson (Meg March), Florence Pugh (Amy March) és Eliza Scanlen (Beth March). Timothée Chalamet Laurie karakterét testesíti meg, Meryl Streep March néni, Laura Dern pedig a kisasszonyok édesanyja, Marmee szerepében tűnik fel. Az előzetesben láthatunk pár részletet Jo és Laurie kapcsolatáról, valamint Meg esküvőjéről is.

A jelmezek, a díszlet, a látványvilág mind csodásan néznek ki. „Fizikailag nagyon komfortosan működünk együtt.“ – mondta Saoirse Ronan arról, milyen a kémia közte és Chalamet között. „Igazából olyan jól ismerjük egymást, hogy bármikor megüthetném, amikor csak akarom.“ – mondta. A két színész a Ladybird nevű filmben játszott együtt.

Emma Watson Instagram oldalán osztotta meg az előzetest, mellé pedig a következőt írta: „A film karácsonykor érkezik a mozikba.“ Érdekes, hogy eredetileg Watson helyett Emma Stone kapta volna Meg szerepét. Stone az utolsó pillanatban elutasította a szerepet, mert az összeütközött másik filmjének, a Kedvenceknek a promótálásával, így nem tudott volna megjelenni az előző őszre ütemezett forgatásokon.

előzetes Greta Gerwig kisasszonyok little woman Meryl Streep timothée chalomet

Még több
Kultúra