A Netflix új sorozata Gwyneth Paltrow-val bemutatja, hogyan születik egy elnök

A főszereplőnek először a gimiben kell helytállnia, hogy bekerülhessen a Harvardra, majd a Fehér házba.

A Netflix új sorozata Gwyneth Paltrow-val bemutatja, hogyan születik egy elnök
2019.08.12. 11:39

Mintha már nem lenne elég sok jó minőségű sorozat, amit nézhettünk idén – Megszállottak viadala, A szolgálólány meséje, Stranger Things – nem sokára egy vadonatúj, Netflix által gyártott műsort mutatnak be, ami igen jónak ígérkezik. 

A The Politician szeptemberben érkezik a streaming szogáltatóhoz, egy kaliforniai vagyonos családból származó diák, Payton Hobart mindennapjait mutatja be, akinek életcélja, hogy Amerika elnöke lehessen. A sorozatot Ryan Murphy (Amerikai Horror Story, Pose, Ízek, imák, szerelmek, Glee) készítette, a műfaja szatirikus vígjáték, az alkotók szerint a történet egy eddig nem látott aspektusból mutatja be, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy elnökké váljunk. Murphy egyébként nagyon tehetséges és sokat foglalkoztatott filmkészítő, az előző héten bejelentette, hogy az American Crime Story sorozatot folytatni fogják ‘Impeachment’ címmel, a harmadik évad az 1998-ban kirobbanó Bill Clinton és Monica Lewinsky botrányt fogja feldolgozni. Lewinsky szerepében az Értelenségi vígjátákból ismert Beanie Feldstein lesz.

Fotó: Netflix

Előző hónapban jelentette be azt is, hogy az amerikai ‘The Prom’ (A bál) Broadway-musicalből filmet készítenek olyan szereplőkkel, mint Ariana Grande, Nicole Kidman és Meryl Streep. 

A Netflix ezen a héten hozta nyilvánosságra a The Politician legelső fótóit. Lapozd végig a képeket, mi pedig eláruljuk, hogy mit kell tudnod a sorozatról.

Miről szól?

Fotó: Netflix

A Netflix szerint Payton Hobart már 7 évesen eldöntötte, hogy elnök lesz. Az ovális iroda előtt azonban egy politikailag korrupt és igencsak nehéz terepen kell helytállnia: a gimnáziumban. 

Payton hatalmas ambíciókkal rendelkezik: diákelnök szeretne lenni, hogy bejusson a Harvardra és karriert szerezhessen a politikai pályán. Mindehhez azonban az is szükséges, hogy felülmúlja kegyetlen osztálytársait anélkül, hogy lerombolná saját értékrendjét és a róla kialakult képet. 

Kik szerepelnek a sorozatban?

Playton Hobart karakterét a 25 éves Ben Platt alakítja, akit legtöbben a Tökéletes hang című filmből ismerhetnek, emellett feltűnt számos Broadway előadásban is. Gwyneth Paltrow is részt vesz a forgatáson, ő a főszereplő mindenféle privilégiummokkal rendelkező édesanyjának bőrébe bújik majd. A színésznő egy ideje abbahagyta a filmes szerepléseket, hogy saját üzletére, a Goopra koncentrálhasson.

A tv-ben legutoljára 2014-ben tűnt fel, amikor a Jóbarátok sztárja, Liza Kudrow sorozatában, a Webterápiában játszott egy mellékszerepet. Paltrow szerepvállalása férjének, Brad Falchuk meggyőző tecnikájának köszönhető, mivel Ryan Murphy mellett ő a sorozat másik készítője. „Sokáig kellett győzködnöm. Nagyon sokáig.“ – mondja egy interjúban Falchuk. Paltrow elárulta, hogy eleinte nemet mondott a szerepre, de mivel férje róla mintázta az anya karakterét, valamint a stáb az ő beosztása szerint alakította a forgatás idejét, végül beleegyezett. 

A Bohém rapszódia egyik főszereplője, Lucy Boynton szintén részt vesz majd a sorozatban, és elmondta, hogy a szereplők máris jó barátságot ápolnak egymással. Mellettük feltűnik még Jessica Lange, January Jones, Zoey Deutch és a legendás énekes, Bette Midler is. 

Fotó: Netflix

Mikor lesz látható a The Politician? 

A Netflix bejelentése szerint a sorozat szeptember 27-én érkezik a szolgáltatóra. 

gwyneth paltrow jessica lange lucy boynton netflix the olitician

Még több
Kultúra