Leonardo DiCaprio arról, mikor meglátta Margot Robbie-ban a tehetséget

A két színész nagyon tiszteli egymást

2019.08.07. 09:52

Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a Volt egyszer egy… Hollywood című Tarantino-filmben újra együtt játszanak, hat évvel azután, hogy a színésznő karrierje igazán beindult A Wall Street farkasának köszönhetően.

Ez utóbbi alkotásban DiCaprio alakította Jordan Belfort tőzsdecápát – amiért Golden Globe díjat kapott -, míg Robbie, akit azelőtt leginkább az ausztrál Szomszédok szappanoperából lehetett ismerni, Belfort tüzes feleségét, Naomit játszotta el a filmben.

A mozikban most futó Tarantino-filmhez Robbie-t választották ki Sharon Tate szerepére – a ’60-as évek csillagával Charles Manson szektája végzett – DiCaprio pedig egy küszködő színész bőrébe bújt.

A The Sunday Project című ausztrál tévéműsorban DiCaprió összehasonlította a két közös munkát, és elmesélte, mikor nyűgözte le őt Robbie a tehetségével.

Bár a filmnek sok felejthetetlen pillanata van – mint a drogos szétesés Jonah Hillel, vagy a halálközeli élmény a hajón -, DiCapriónak először az jutott eszébe, amikor Robbie leöntötte egy pohár vízzel.

„A Wall Street farkasában, amikor összeolvastuk a jelenetet Margot-val, tudtam, hogy egy olyan dinamikus jelenlétnek vagyok a tanúja a filmezésben, aminek jövője van” – mondta DiCaprio. „Scorsesével együtt megdöbbentünk, mennyit tett hozzá a jelenethez, és mindketten éreztük, hogy óriási karriert csinál’.

Robbie szintén odavan filmbéli partneréért.

„Már elsőre is hihetetlen volt” – nevet. „És hogy másodszor is dolgozhattam Leóval – ezen már tényleg csak nevetni tudok”.

Once Upon A Time In Hollywood

Ever wanted to know what happens on the set of a Tarantino movie? Maude Garrett sat down with the stars of Once Upon A Time In Hollywood, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt, and the man himself – Quentin Tarantino as they dish all the goss.

Közzétette: The Project – 2019. augusztus 5., hétfő

Ahogy a két sztár mondja, a Volt egyszer egy… Hollywoodban egészen más a kettejük közti dinamika, és nincs is annyi közös jelenetük, mint az előző filmjükben.

„Inkább csak egy jelenség vagyok, ahhoz képest, mint amikor valaki konkrétan nyakon önt egy pohár vízzel” – mondja a színésznő.

brad pitt leonardo dicaprio margot robbie Tarantino

Még több
Kultúra