Ezekre a koncertekre kíváncsi augusztusban Király Linda, Marge, Sena és Vitáris Iván

Az előadók elárulták, mit néznének meg ők maguk szívesen a hazai fesztiválokon

Ezekre a koncertekre kíváncsi augusztusban Király Linda, Marge, Sena és Vitáris Iván
2019.08.03. 14:49

MARGE

Ed Sheeran

Három kisgyerekkel a fesztiválszezont két napba sűrítem, a Szigeten Ed Sheerant várom a legjobban, mert egy lenyűgöző tehetség és a csodával határos, hogy a hajléktalanból lett zenész fantasztikus zenéit az egész világ megismerte.

Alvaro Soler

Ő a gyermekeink kedvenc énekese. Nagyjàból dalonként milliószor hallottam a szerzeményeit, idén lesz első nagy közös koncertünk, amire családostól megyünk. Arra számítok, hogy a gyermekeim örömtáncos, sikongatós élményémben részesülnek.

Filmarchivum

Fotó: Sziget Fesztivál

Mindig elvarázsol a korai filmművészet, hiszen akkor sokkal kevesebb, ezáltal mélyebb impulzusok ölelték körül az animációkat. Kevésbé manipulatív, ellenben sokkal szofisztikáltabb, humorosabb alkoztásokra számítok idén a Szigeten, a filmes sátorban.

Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese

Franz Ferdinand

Már évek óta jobbnál jobb koncertet adnak a Szigeten, ráadásul ugyanazon a napon lépnek fel, amin mi is, így két legyet üthetsz egy csapásra!

DeWolff

A banda holland származású zenészekből áll. Egy olyan trió, akik vintage rock’n’roll stílusban verhetetlenek, aki szereti a pszichedelikus rockot, annak kötelező őket meghallgatni a Szigeten.

Király Linda

James Blake

Az énekesnek nemrég jelent meg legújabb albuma, ami elképesztő egyedi hangzással rendelkezik. A zenésznek különleges az énekhangja és szuper koncerteket ad. 

Macklemore

Imádom a rappert, és nem ez lesz az első koncertje hazánkban. Mindig felejthetetlen koncertet ad, ami lényegében egy hatalmas buli. 

Tove Lo

Az énekesnő fellépését nem szabad kihagyni a Szigeten, a slágereire pedig kötelező tombolni. A tesóimmal legalább annyira szerejük, mint Ed Sheerant, aki szintén fellép az idei Szigeten.

Sena Dagadu, az Irie Maffia énekese

Protoje

Manapság ő az egyik legvagányabb előadó, aki a reggae műfajt képviseli. A koncertjein garantált a jó hangulat, így érdemes elcsípni a koncertjét a Szigeten.

Foo Fighters

Egy fesztivál csak akkor jó, ha lehet egy hatalmasat pogózni a koncert közben, ez a banda pedig tökéletes lehetőséget biztosít az erre vágyóknak. Az összes rock’n’roll mozdulataidat kiélheted a koncert alatt.

IAMDDB

Ő az egyik legcoolabb női előadó jelenleg a zenei piacon, feltörekvőként érdemes legalább egy koncertjére ellátogatni, amire lehetőség is lesz az idei Szigeten. 

Jason Derulo

Fontos, hogy ne ragadjunk be egy zenei műfajba se, Jason Derulo popslágereit valószínűleg mindenki ismeri, a Strand fesztiválon pedig élőben is láthatjuk a sztárt. 

Irie Maffia

A Palkonya hangja fesztiválon találkozhattunk velünk, ami egy szuper helyszín és akár még családostul is ellátogathattok a koncertekre. 

király linda koncert marge pop sena strand fesztivál sziget vitáris iván zene

Még több
Kultúra