A “Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?” sorozatként tér vissza

Az író megígérte, ragaszkodnak az eredeti történethez

2019.08.02. 10:08

A 2000-es évek elejének egyik leggyakrabban idézett romantikus komédiájából tévéműsort készítenek. Az E! News jelentette be, hogy a Kate Hudson és Matthew McConaughey nevével fémjelzett 2003-mas romkom továbbfejlesztése már folyik az új műsor a Quibi tartalomszolgáltatónál.

Egyelőre keveset tudni róla, de azt igen, hogy a sorozatot Guy Branum írja majd, aki a The Mindy Project és a Kínos című sorozat kiötlője is.

Branum kedden tette ki a Twitterre a hírt, biztosítva a rajongókat, hogy hű marad az eredeti forráshoz. „Mindannyian azt hittük, hogy már nem is lehet jó romantikus vígjátékot írni, mert a nyomtatott média halott és a romkomok hősnőinek magazinoknál kell dolgozniuk, de árral szemben úszva a Quibi és a Paramount belement, hogy újraírjam a „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt”-ot – írta. Az eredeti tweetre egy Matthew MacConaughey giffel válaszolt, hosszátéve: „A feladathoz számos félmeztelen fotót kell tanulmányoznom Matthew McConaughey-ről”.

 

Ha eddig esetleg nem ismerted volna a történetet: Andie Anderson (Hudson) a Composure magazin újságírója, Benjamin Barry (McConaughey) pedig menő főnök, és mindketten játszmát játszanak. Ben azt próbálja elérni, hogy tíz nap alatt beleszeressen a nő, Andie pedig pont azt, hogy lerázza őt.

Vajon hogyan lehet mindezt sorozatba fogalmazni?

Kate Hudson matthew mcconaughey

Még több
Kultúra