Már 25 éves a Jóbarátok, New Yorkban kiállítás nyílik róla

Ha idén ősszel mész New Yorkba, ezt a kiállítást semmiképp se hagyd ki.

Már 25 éves a Jóbarátok, New Yorkban kiállítás nyílik róla
2019.07.30. 14:40

Szomorú hírt közölt a Netflix azokkal, akik a szolgáltatón keresztül nézték a Jóbarátokat, ugyanis pár hónap múlva eltávolítják a sorozatot a kínálatból. A jó hír, hogy New Yorkba ősszel érkezik egy pop-up kiállítás, ahol a sorozat rajongói szó szerint betekintést nyerhetnek Rachel, Ross, Monica, Phoebe és Chandler világába. 

A Jóbarátok 25. évfordulója alkalmából a készítők egy pop-up élménnyel lepik meg a rajongókat, ‘The One with the Pop-Up’ címmel. 

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz olyan díszletek között sétálni, mint a Central Perk kávézó, Rachel és Monica lakása, valamint kipróbálhatják, mennyire kényelmes Chandler és Joey fotelei, valamint megnézhetik azt a lépcsőházat, ahol Ross szállóigévé vált szava, a „fordulj!“ is elhangzik. Szeretnéd elárasztani az Instagramod Jóbarátokat megidéző fotókkal? Most itt a lehetőséged. 

Fotó: NBC/ Getty Images

Hihetetlen, hogy már 25 év telt el a nagysikerű sorozat befejezése óta, nem? „A sit-com egyetemes vonzereje és bűbája a tévénézők minden korosztályát eléri. Hogy rendesen megünnepeljük a sorozat mérföldkőnek számító évfordulóját, izgatottak vagyunk, hogy elhozhatjuk a rajongóknak a sorozat díszletét, amivel a szereplők, a stáb és a felejthetetlen, szállóigévé vált mondatok előtt tisztelgünk.“ – mondta Peter van Roden, a Warner Bros. alelnöke egy sajtótájékoztatón. Szerencsés az, aki ősszel New Yorkba utazik, a kiállítás 7-én nyílik és egészen októbaer 6-ig látogatható lesz. Ha eddig fontolgattad, hogy a tengerentúlra látogass, ez az esemény elég jó ok arra, hogy miért most tedd meg. 

chandler jóbarátok joey kiállítás monica New York phoebe rachel ross

Még több
Kultúra