Minden, amit Beyoncé és Blue Ivy anya-lánya kapcsolatáról tudnod kell

Az énekesnő legidősebb lánya szereti mindenhova elkisérni Beyoncét.

Minden, amit Beyoncé és Blue Ivy anya-lánya kapcsolatáról tudnod kell
2019.07.25. 14:14

Blue Ivy Carter, Beyoncé ‘Spirit’ című videoklipjének igazi sztárja (bocsi, Beyoncé) még csak hét éves, de személyisége máris elképesztően karakteres. A People magazin tudomására jutottak olyan részletek, hogyan telnek a Carter család mindennapjai. A magazin kiderítette, hogy milyen az élet olyan híres szülők mellett, mint Beyoncé és Jay-Z. Legidősebb lányuk egy Los Angeles-i magániskolában tanul, ősszel lesz második osztályos. Blue szoros kapcsolatot ápol Beyoncéval, imádja az anya-lánya programokat. 

„Nagyon szeszélyes, tele van energiával és pontosan tudja, hogy mit akar. Az ikrek (Sir és Rumi) születése után Beyoncé arra is nagyon figyelt, hogy Blue megszokja a nagytestvér szerepét. Sokszor viszi magával forgatásokra, eseményekre vagy a stúdióba.“  – mondja a forrás, majd hozzáteszi, hogy különleges kapcsolat van közöttük. 

Fotó: Getty Images/ KEVIN WINTER

„Blue ügyesen rajzol, tehetséges a művészetekben. Természetesen mind a ketten imádják a zenét. Blue szeret táncolni, énekelni és előadni. Igazi őstehetség.“

A magazinnak a forrás elárulta, hogy Beyoncé számára a karrier csak második helyen szerepel, az első ugyanis minden körülmények között a családja. „Úgy tűnhet, mintha Beyoncé minden idejét a karrierjével töltené, de ennek éppen az ellenkezőleg igaz. Számára a munka csak másodlagos helyen szerepel, a három gyereke után. Fantasztikus anyuka, aki mindig a családjával akar lenni.“

Sir és Rumi még nem jelentek meg egy nyilvános eseményen sem (végtére is, még csak pár hónaposak), de Blue egyszer már végigkísérte Beyoncét a vörös szőnyegen, méghozzá Az oroszlánkirály premierén.

Borítókép: Getty Images

anya lánya beyoncé Blue Ivy kapcsolat

Még több
Kultúra