Nem valószínű, hogy folytatódna a Hatalmas kis hazugságok

Az ok egyszerű: a színészek nem tudják összeegyeztetni az idejüket a következő évad forgatására

Nem valószínű, hogy folytatódna a Hatalmas kis hazugságok
2019.07.16. 15:54

A Hatalmas kis hazugságok második évada is kiváló színészi játékkal – beleértve Meryl Streep kiemelkedő, ijesztő anyósfiguráját – , és nagyszerű cselekménnyel örvendezteti meg a rajongókat. Sajnos mégis nagy esély van rá, hogy a sorozatnak nem lesz folytatása.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys szerint irreális, hogy a négy főszereplő képes legyen időt szorítani egyszerre a forgatások idejére, a rengeteg elfoglaltságuk miatt. „Igazság szerint ők négyen a legtöbbet dolgozó színésznők között vannak Hollywoodban. Egyszerűen lehetetlenség, hogy ráérjenek egy következő évad forgatására.“ – mondta Bloys a TV Line-nak adott interjújában. „Szeretem ezt a csapatot – mindent megtennék értük. Néhányukkal már a jövőre nézve is van szerződésünk, Nicole velünk forgatja a következő sorozatát. Figyelj, ha leülnének elém mind a négyen, és azt mondanák, hogy kidolgoztak egy tervet, hogyan érjenek rá egyidőben, akkor abszolút benne lennék egy következő évadban. De őszintén, erre nem látok sok esélyt.“

A sorozat jövő héten ér véget. A rajongók már most követelik, hogy Meryl Streepet Golden Globe-díjra jelöljék Mary Louise karakterének megformálásáért. Kravitz szintén megnyerte a rajongókat, leginkább lépcsőzetes karakterfejlődése miatt. 

Eközben Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságok készítőjével, David E. Kelley-vel dolgozik majd The Undoing nevű minisorozaton, ami Jean Hanff Korelitz Tudhattad volna című könyvén alapszik. A történet egy sikeres terapeutáról szól, akit Kidman alakít majd, férjének szerepére Hugh Grantet választották, aki karaktere szerint sikeres orvos és családapa, és egyszer csak eltűnik.

Fotók, borítókép: Pinterest, HBO

big little lies hatalmas kis hazugságok Meryl Streep Nicole Kidman

Még több
Kultúra