Angelina Jolie iszonyúan bedühödik a Demóna 2 új előzetesében

Egyébként a haragja nem alaptalan

2019.07.09. 14:37

Fotó: Disney

Még a pokolban sincs annyi harag, mint amennyi megvetés van Demónában, a Disney legújabb előzetese az élőszereplős Demóna filmben pedig megmutatja, mi történik, ha felbosszantjuk Angelina Jolie karakterét. 

Az előzetes egy lánykéréssel indul, Phillip herceg megkéri Auróra (Elle Fanning) kezét. Ám amikor az eljegyzés híre eljut Demóna fülébe, határozottan kijelenti, nem adja rá áldását. Nem mintha Aurórának erre szüksége lett volna már az első körben. „A szerelem nem mindig végződik jól.“ – mondja Demóna, majd Auróra arra kéri, engedje meg, hogy bebizonyítsa, téved. 

A sajtótájékoztatók alapján az új filmben Demóna és keresztlánya, Auróra megkérdőjelezik azt a rokoni kapcsolatot, ami egymáshoz fűzi őket, mivel a külső tényezők (vagyis a váratlan szövetségesek, közelgő lakodalmak és új, sötét erők) mindkettőjüket más irányba tereli. De milyen sötét erő? Ja, csak Michelle Pfeiffer, a gonosz királynő. 

Auróra végül valahogyan meggyőzi Demónát, hogy találkozzon Phillip herceg szüleivel, ahol a herceg anyja azonnal felkerül Demóna fekete listájára.

„Csodálatos munkát végeztél, hogy saját természeted ellenére is felnevelted ezt a gyermeket, de most már végre megkaphatja egy igazi anya szeretetét.“ Mondja a királynő, mire Auróra Demóna már zölden lángoló kezére teszi sajátját, hogy megnyugtassa. 

Majd, ha ez nem lett volna elég, a királynő saját gyerekének nevezi Aurórát, mire Demónánál végleg betelik a pohár. „Nincs egyezség, és nem lesz esküvő sem.“  – mondja Demóna felháborodottan. Demóna döntése és cselekedetei miatt magára haragítja a szerelmes Aurórát, a királynőnek pedig természetesen végig ez volt a célja.

 Nézd meg a film új előzetesét:

Magyarul pedig itt találod:

angelina jolie csipkerózsika Demóna Disney maleficent

Még több
Kultúra