Nézd meg az élőszereplős Mulan első előzetesét!

A főszereplő színésznő rendkívül szimpatikus személyiség

Nézd meg az élőszereplős Mulan első előzetesét!
2019.07.08. 10:31

A másfél perces bemutató akcióval teli filmet ígér, amit 2020 május 27-én mutatnak be Amerikában. A Disney Liu Yifei kínai színésznőben találta meg Mulanját, aki állítólag 1000 potenciális riválist győzött le a szerepért folyó versenyben.

„Őszintén, szerintem egy csomó híresség van, aki sokkal csinosabb, mint én” – mondta Yifei a koreai Cosmopolitannak még 2016-ban. „Színésznőként nem csak jól kell kinézned a kamera előtt, hanem képesnek kell lenned pontosan átadni az általad játszott karakter érzelmeit. Ettől vonzóbb leszel a vásznon. Ezért összpontosítok inkább a színészi teljesítményemre, mint a külsőmre”. A színésznő természetesen ettől függetlenül gyönyörű, a showbizniszben “tündér nővér”-ként is emlegetik.

A Disney most sorozatban gyártja rajzfilmjei élőszereplős változatait. A magyar mozikban még futó Aladdint Guy Ritchie rendezte és Will Smith is szerepel benne, és az egész világon 900 millió dollárnál is többet kaszált. Nemrég írtuk meg, hogy A kis hableányhoz egy afroamerikai színésznőt szerződtettek a főszerepre. Az Oroszlánykirályt július 18-án mutatják be a magyar mozik.

Disney élőszereplős Liu Yifei mulan

Még több
Kultúra