37 kérdés, ami nem hagy minket nyugodni a Stranger Things 3 után

Vigyázat, spoiler veszély!

37 kérdés, ami nem hagy minket nyugodni a Stranger Things 3 után
2019.07.08. 12:12

1, Dustin és Suzie zenés pillanata után a következő évad egy egész musicalre épül majd, vagy mi? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én utáltam ezt a jelenetet.

2, Mikor lesz végre beszédtéma, hogy Hoppernek komoly alkoholproblémái vannak? Nem csak szolgálat közben iszik, hanem nagyjából állandóan.

3, Ha a plázát nem rombolták volna le a csatajelenetben, Steve-et és Robint mindenképpen kirúgták volna a Scoops Ahoy fagyizóbol, ugye?

4, Hogy lehet, hogy a polgármester arca teljesen begyógyult pár nappal azután, hogy Hopper laposra verte?

5, Vajon mi lett volna Ericával, hogyha megitta volna azt a zöld trutymót?

6, Miért kellett Alexeinek meghalnia akkor, mikor már kezdtek jóban lenni a mogorva Murray-el? Szinte már felesleges volt ennyire megkedvelniük egymást, ha úgyis meghal.

7, Mi történt Nancyvel azután, hogy az anyukája megható beszédet tartott neki arról, hogy kövesse az álmait? Semmi sem ment át neki?

8, Joyce úgy csinált, mintha sosem hallott volna a mágnesekről. Mit csinált vajon az általános iskola fizikaóráin?

9, Vajon mit fecskendeztek be Robin és Steve nyakába? Olyan volt, mintha a fogorvosnál túl sok fájdalomcsillapítót kaptak volna. 

10, Vajon Robin tényleg Steve-nek akart először coming outolni?

11, Ugyanezen a gondolatmeneten maradva, Steve reakcióját meg kéne tanulnia minden férfinak, hogy így viselkedjenek, ha megtudják, hogy a barátnőjük queer, nem? Jó, ez igazából nem kérdés, csak muszáj volt elmondanom.

12, Ez az évad csak bennem kelti azt az érzést, hogy visszamennék a nyolcvanas évek Amerikájába, hogy az Upside Down szörnyeivel küzdhessek egy plázában?

12, Vajon Elevennek sikerül visszaszereznie az erejét?

14, Ki fogja Max gondját viselni így, hogy Billie meghalt? 

15, Ki döntötte el és miért, hogy Eleven ezentúl Joyce-éknál lakik majd? Vajon ez egy ki nem mondott egyezség volt Joyce és Hopper között?

16, Mikor lehet már végre Eleven önmaga, akivel nem úgy bánnak, mint egy aranyos házi kedvenccel?

17, Vajon Eleven még mindig gofrit eszik?

18, A július negyedikei ünnepségen tényleg senki sem hallotta, hogy Hopper és az orosz kém lövöldöznek egymásra? És a halottakat miért nem vette észre senki?

19, Miért nem kezdtek el aggódni a szülök, amikor Hopper azt mondta nekik, hogy szálljanak ki a játékból, majd verekedni kezdett az orosz kémmel?

20, Joyce és Hopper a titkos orosz laboratóriumban egyenruhában kommandóztak – amit csak férfiak hordtak. Miért nem vette észre senki, hogy Joyce nő? Azok az orosz katonák nem tűntek túl gender fluidnak, csak mellékesen megjegyzem.

21, Hol voltak végig Lucas és Erica szülei?

22, Igazából, hol voltak a gyerekek szülei? Joyce-on kívül senkit sem érdekelt, hogy merre kószálnak.

23, Miért nem vettük észre eddig Lucas fixációját a robbantással kapcsolatban? Már az előző évadokban is imádott bombákat gyártani. Még szerencse, hogy a jó oldalon áll.

24, Miért tartott ilyen sokáig, míg az amerikai kormány csapatokat küldött Hawkinsba? Nem kellett volna jobban aggódniuk a hidegháború miatt?

25, Oké, tudom, hogy Billy Max bátyja volt és az utolsó pillanatban jó fiú lett belőle, de elfelejtettük, hogy az előző évadban bántalmazta?

26, Ez az egész irodai szál, ahol Nancy és Jonathan dolgozik, a szexista szerkesztőkkel csak számomra szörnyen visszataszító?

27, Így, hogy már nincsen pláza -ami a legnagyobb bevételt jelentette Hawkins számára- vajon mi fogja fellendíteni a város gazdaságát? Most, hogy a Mind Flayer elpusztult, nekem ez tűnik a legégetőbb problémának.

28, Várjunk csak, a Mind Flayer akkor tényleg elpusztult?

29, Hova költözött a Byers család? Vajon mennyire laknak most messzire Hawkinstól?

30, Vajon Mike és Eleven kapcsolata kibírja a távolságot?

31, Hopper tényleg halott? Ha igen, lemondom a Netflix előfzetésem. De, ugye ő az amerikai, akire utalnak a végefőcímben?

32, Mitől nőttek meg ennyire a gyerekek két év alatt? Annyira nagyok.

33, Miért nem lett Joyce-ból nyomozó? 

34, Mit csinál az a Demogorgon Oroszországban, és vajon még hány másik szörny van rajta kívül?

35, Csak én voltam baromi mérges Suzie-ra, mert a legfeszültebb jelenet közepén játszotta el a dívát? Amennyi időt elpazaroltak vele, azalatt megmenekülhetett volna Hopper. 

36, Vajon Nancy most mar átveheti a Hawkins Postot? A főszerkesztő, végül is, már nem él. 

37, Az a trutyi, amivé a Mind Flayer változott, pont úgy néz ki, mint az eperlekvár, nem?

hawkins millie bobby brown stranger things

Még több
Kultúra